LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
roxana gavrilla

we ❤️ music

RxA a lansat „The Box”, un poem muzical despre o personalitate fără limite

Pentru mulți, poate, RxA pare ca și cum a apărut peste noapte în muzică, însă artista are un palmares impresionant în industrie și nu e loc de îndoială. Roxana Gavrilă, cunoscută și sub pseudonimul RxA, inspirată de artiști precum Sevdaliza, Sub Urban, Tsar B. sau Ecca Vandal, este o prezență eclectică, îndrăzneață și exact de ce avem nevoie pe scena muzicii românești.

Ca stil muzical, solista ne prezintă propriile creații muzicale cu o abordare ca alternative indie, experimental pop, electro, și ceva influențe trap.
A terminat Facultatea de Muzică, iar după ce a fost membra Școlii Vedetelor din promoția a II-a, RxA și-a continuat cu succes drumul în industria muzicală românească, colaborând cu nume mari, precum Smiley, INNA, Tudor Chirilă, Ștefan Bănică, Giulia Anghelescu, alături de multe personalități din showbiz-ul muzical autohton. În ultimii 8 ani, RxA a muncit în a se perfecționa atât ca artist, cât și ca vocal; a ajuns în Los Angeles, unde a studiat cu profesorul de voce al cunoscutei Tori Kelly, descoperind-o, mai apoi, pe vocal coach-ul de la „Vocea României”, MeeRah, care a îndrumat-o în a-și găsi libertatea vocală bazată pe tehnică.
“Îmi place să fiu liberă când compun muzică. Să îmi explorez partea creativă și să descopăr cât de autentică pot fi. Să nu urmez vreun patern sau vreo rețetă anume. Nu m-a preocupat neapărat ideea de a fi comercială, ci mai degrabă de a reuși să scot la suprafață toate culorile pe care le conțin și de a le reda prin muzică”, spune RxA despre ea.
Acum, însă, la un an după lansarea single-ului de debut, „Bird of Prey”, RxA revine cu „The Box”, melodie scrisă și compusă chiar de tânăra interpretă, în colaborare cu Enri Demi, Navi și Ene Sergiu Gelu. Regizorul videoclipului, Ciprian Strugariu, reușește să transpună în imagini povestea versurilor care „vorbesc despre o «eu» care nu poate fi conținută și catalogată într-un fel anume”, a declarat RxA. „Piesa a prins formă într-o zi de august. A fost ziua perfectă pentru un session care a avut cel mai cursiv flow întâlnit până la momentul respectiv. Mă atrage acea linie fină dintre ce se crede a fi normal și acel ceva ce creează reacții de contrariere. Și îmi place să împing acea linie cât mai mult, să mă joc cu ea. Scenariul a fost conturat de mine, am discutat totul cu regizorul și am stabilit ce avem de făcut. Știind foarte clar ce am de făcut, filmările au durat puțin, undeva la 6 ore, cu tot cu pregătiri și schimbări de locații, pentru că au filmat la Grivița Studio. Ce a fost destul de challenging pentru mine a fost faptul că în momentul în care am fost îmbrăcată în cămașa de forță am trăit un sentiment ciudat de neputință. Mi-am dat seama că efectiv nu pot face absolut nimic de una singură. Nu puteam să îmi dau părul din ochi, nu puteam bea apă, nu mă puteam scărpina, nu mă puteam încălța sau descălța, mâinile fiindu-mi legate la spate. Și eu și echipa ne-am distrat pe seama acestui lucru, de fiecare dată când aveam nevoie de ceva, cineva din echipă trebuia să mă ajute”, a povestit solista despre filmârile avute. Videoclip pe care vă invităm să-l vedeți în continuare și să-l distribuiți.”, adaugă artista.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT