LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ilkay Sencan și Olivia Addams lansează OMG

we ❤️ music

Ilkay Sencan și Olivia Addams lansează “OMG”

Când vine vorba de stilul Gangsta House, nu există nimeni precum Ilkay Sencan. Cu fiecare nouă lansare, DJ-ul și producătorul din Istanbul se dovedește a fi cel mai tare exportator de muzică din Turcia, stabilind tendințe în genul său muzical.

Aproape patru milioane de ascultători doar pe Spotify, mai mult de jumătate de miliard de stream-uri în întreaga lume pentru “Don’t Say Goodbye”, colaborarea sa cu Tove Lo și Alok, sau cântece precum “Rockstar” cu Dynoro sau “Not So Bad” cu Yves V, precum și sprijinul unor superstaruri EDM precum Dimitri Vegas sau Oliver Heldens vorbesc de la sine pentru artist.

“OMG” este cel mai recent single al al lui Ilkay Sencan, pe care îl lansează alături de bine-cunoscuta Olivia Addams. Olivia este recunoscută în Europa atât din poziția de artist, pentru hituri precum “Dumb”, “Stranger” sau “Fool Me Once”, cât și din cea de songwriter. Pentru “OMG”, vocea unică a Oliviei Addams întâlnește beat-urile și synth-urile line ale lui Ilkay Sencan, creând o vibrație magică, aproape hipnotică, care te face să vrei să te pierzi pe ringul de dans și în eternitatea nopții.

„<<OMG>> este ca începutul unui festival, când ești plin de energie și poți simți entuziasmul pentru distracție, dans și toate amintirile pe care le vei crea într-o singură noapte. Mă bucur că am putut colabora cu Ilkay, beat-ul e minunat și rezultatul este gourmet pentru urechile mele. Sper să fie și pentru voi.” spune Olivia Addams – și Ilkay Sencan adaugă: „Sunt foarte încântat de această colaborare. Prima dată când am auzit demo-ul cu vocea Oliviei am fost uimit de modul în care vocea ei a emanat acel sentiment perfect de melancolie. Am fost foarte impresionat de ce a ieșit, ceea ce m-a ghidat în conturararea producției. Mulțumesc, Olivia! Sper ca oamenii să se bucure de această piesă la fel de mult ca mine.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT