LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Snoop Dogg album The Algorithm

we ❤️ music

Snoop Dogg a lansat albumul “The Algorithm”

Cunoscutul artist Snoop Dogg a lansat albumul “The Algorithm”. Compilatia contine piese impreuna cu mai multi artisti talentati, peste 20 de piese interesante.

La acestea a colaborat cu Method Man, Redman, Nefertitti Avani, Eric Bellinger, Usher, Fabolous, Dave East, Malaya, Jane Handcock, YK Osiris, Blxst, October London, AUGUST 08, Ty Dolla $ign, Bino Rideaux, Ice Cube, E-40, Too $hort, Benny The Butcher, Jadakiss, Busta Rhymes, HeyDeon, Larry June, CHOC, DJ Cassidy, Mary J Blige, Battle Loco, Kokane, ProHoeZak, D Smoke si Wiz Khalifa. Albumul are 25 de piese.
Primul proiect al lui Snoop Dogg, de cand a primit postul de consultant executiv in departamentul creativ si strategic la Def Jam, reuneste legende din trecutul, prezentul si viitorul casei de discuri.
Stream: https://umusic.lnk.to/AlgorithmPR
“Algorithm” este un album facut special pentru noul rol de la Def Jam”, a spus Snoop, adaugand ca “este despre artistii noi, dar si despre cei cunoscuti”. Avand o cariera de peste 20 de ani in industrie, artistul are foarte multi prieteni cu care a colaborat, iar noul proiect incearca sa reuneasca toti cantaretii.
Proiectul prezinta misiunea legendei din California prin care acesta incearca sa schimbe algoritmul modului in care ascultam muzica. Artistul doreste sa readuca emotiile in muzica zilelor noastre. “Este foarte mult talent pe acest album”, a declarat Snoop, adaugand ca: “sunt asa de multe genuri muzicale, care intrerup algoritmul deja creat”. “Acum, algoritmul iti spune ce si cum sa canti, dar nu iti spune si cum trebuie sa te simti. Algoritmul meu iti va oferi un sentiment, nu un sunet”, a mai spus Dogg.
Snoop Dogg este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din lume, fiind in lumina reflectoarelor de peste doua decade. Acesta a lansat 19 albume studio, vanzand pese 40 de milioane de copii. Snoop a castigat 20 de premii Grammy si a ajuns pe primul in top-urile Billboard de nenumarate ori.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT