LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Holy Molly - LIZOT - Sunday Night

we ❤️ music

Holy Molly revine cu o piesă explozivă – Sunday Night, în colaborare cu LIZOT

După ce au adunat zeci de milioane de streamuri cu „Menage a trois”, Holy Molly si LIZOT colaborează din nou pentru „Sunday Night”, o piesa ce vorbește despre libertatea pe care o simți oricând ești alături de prieteni. Continuând o serie de lansări de success ale artistei, printre care se numară piese precum „Twinkle, Twinkle”, „Shot a Friend” (No. 1 Polonia), și Watch Me, dar și succesul național cu piesa ”Plouă”, care a dominat topurile radio, Holy Molly revine cu un nou single, a treia colaborare cu duo-ul german – LIZOT.

„<<Sunday Night>> e menită să te facă să simți că vară poate fi în orice perioadă a anului. E despre ceea ce te face să te simți liber, că poți să petreci alături de prietenii tăi până dimineața, oricând. Colaborarea cu LIZOT mă bucură enorm, mai ales că am mai lucrat înainte împreună și știam cât de bine ne potrivim în munca pe care o depunem. Noi facem muzică pentru că asta ne face fericiți și vrem ca tot publicul nostru să resimtă această stare prin piesele pe care le lansăm. Am trecut cu toții prin doi ani extrem de solicitanți, mai ales la nivel psihologic. Cred că am simțit foarte tare nevoia să mă eliberez, să cânt despre fericire, să mă reconectez cu partea nebună din mine. Sper să vă facă să dansați, indiferent dacă e duminică seara la party sau luni dimineața la birou.”, a declarat Holy Molly.
Piesa a fost scrisă chiar de către Holy Molly, alături de colaboratorii ei frecvenți: Marius Dia, David Ciente și Alex Parker. De producție s-au ocupat LIZOT, împreună cu Alex Parker și David Ciente.

„Sunday Night” se bucură și de un videoclip pe măsură, care scoate în evidență unicitatea artistei. Muzica i-a întors lumea cu susul în jos, iar Holy Molly ne demonstrează asta la propriu. Videoclipul piesei o înfățișează pe artistă stând cu capul în jos, agățată de o bară înaltă de trei metri – pentru a crea efectul de upside down în mod natural. Deși a fost o scenă periculoasă și plină de suspans, Holy Molly a dovedit că nimic nu îi stă în cale pentru a-și împlini viziunea artistică.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. Artista este considerată a fi revelația momentului a industriei muzicale din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul „Shot a Friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia. După succesul internațional avut cu „Menage a Trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle”, „Shot a friend”, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. La fel, cel mai recent single al artistei – Watch Me – a reușit să fie prezent în Top 10 Radio Airplay Romania săptămâni la rând, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului.

LIZOT este un duo format din producătorul german Max Kleinschmidt și DJ-ul Patrick Art, înființat în 2015. „Weekend” este unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale duo-ului german care a reușit să adune peste 120 de milione de streamuri, câștigând 7 discuri de aur și 4 de platină. La sfârșitul anului 2019, LIZOT a lansat “Menage A Trois” în colaborare cu Holy Molly și s-a dovedit un hit dance internațional, cumulând peste 50 de milioane de stream-uri. LIZOT au devenit rapid un duo de succes în țările europene, având în total milioane de ascultări și vizualizări cu hit-uri precum “Weekend“ și “Like A Prayer”.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT