LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Romanian House Mafia lansează remake-ul „What is love” alături de Kacpi și Nalani

we ❤️ music

Romanian House Mafia a lanat remake-ul „What is love” alături de Kacpi și Nalani

Romanian House Mafia lansează o noua producție “What is love” în colaborare cu Kacpi și Nalani. Piesa se bazează pe un hit global care este recunoscut de oricine este născut înainte de 2000 și nu numai. Combinația dintre muzica veche și producția contemporană aduc stările de nostalgie în petrecerile noastre.

“What is love” a fost compusă de Kacpi, iar interpretarea îi aparține lui Nalani. În varianta ei originală, “What is love” a fost lansată în 1983 și a fost no #1 în 13 țări (majoritatea europene). Piesa a avut și are un impact în cultura pop mondială, iar Romanian House Mafia nu sunt primii care au decis să refacă această piesă. Aici menționăm că în 2010 Eminem și Lil Wayne au folosit o porțiune din piesă pentru colaborarea celor doi numită “No Love”. În 2016, DJ-ul belgian Lost Frequencies a remixat această piesă cu succes obținând la finalul acelui an două discuri de platină în Belgia și unul de aur în Germania.
Kacpi este un producător din Polonia, care momentan studiează producția muzicală în Londra. Până în acest moment a lansat următoarele piese: “Savage”, “Rain”, “New Day”, și “Party”.
Nalani este o apariție fresh in portofoliul Global Records, unde a avut deja o serie de lansări. Cover-ul piesei “Toxic” al hit-ului lui Britney Spears a impresionat iubitorii genului, la fel și la doilea single “Târziu”. Colaborarea alături de Romanian House Mafia este deja o certitudine, în trecut fiind alte 4 lansări: „Lean On”, „Just Dance”, „Let Me Feel” și „New Rules”.
Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT