LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bedroom Heroes, MOYLETT si Nika!

we ❤️ music

O nouă colaborare între Bedroom Heroes, Moylett și Nika!

La 40 de ani din momentul lansării piesei originale, o nouă versiune a I Don't Like Mondays este gata să vă determine să apăsați butonul de replay. Împreună cu deja cunoscutul Moylett, Bedroom Heroes și Nika au reușit să creeze un un vibe total nou și diferit față de piesa originală.

Chiar dacă încă nu ne plac zilele de luni, poate că este timpul să ne schimbăm puțin optica față de această zi. Până la urmă, ceea ce trăim nu se mai întoarce, iar fiecare zi merită sărbătorită alături de oamenii dragi nouă. Se întâmplă rar să te mai întorci la o piesă care a avut o însemnătate atât de mare atunci când am scris-o. Da! Este minunat să ai puterea de a-i da un nou sens și o altă poveste. Luni este prima zi a săptămânii, care îți oferă energia și șansa de a crea noi și noi amintiri, spune Moylett. Nu există multe căi prin care poți transforma o zi de luni într-una de vineri, dar cu siguranță poți găsi acel refren care să ușureze trecerea unui nou început de săptămână. Asta cred eu că trebuie să facă muzica, să înfrumusețeze realitatea, nu să o schimbe. Fredonează despre cum nu iubești o zi de luni, iar la final s-ar putea să simți opusul. Ce au facut “The Boomtown Rats” trebuia dus mai departe, iar acest remake nu face decât să amintească-n prezent că ziua de luni continuă să fie o zi “aparte”, declară Bedroom Heroes.
Puteți asculta Mondays pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: https://rtn.lnk.to/mondays
“Mă bucur mult de colaborarea cu Bedroom Heroes și MOYLETT. Mi se pare foarte cool remake-ul piesei “I dont’t like mondays” și mă bucur că am ocazia să îi dau o interpretare proprie”, concluzionează Nika.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT