LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Oana Tache și-a botezat băiețelul weekendul trecut

Fosta DJ la Pro FM, solistă, actriță în programe precum "Abracadabra" sau "Pariu cu viața", Oana Tache a nascut anul trecut de ziua ei, iar weekendul trecut și-a botezat fiul.

Vedeta care făcea interviuri în culise la “Vocea României” a povestit prietenilor virtuali cum a fost la botez și cum s-a comportat fiul ei

După ce au ținut sarcina ascunsă, până când a avut șapte luni, Oana Tache a povestit când și unde a rămas însărcinată, într-o vacanță în Japonia. Anul trecut a născut și iată că weeekendul trecut și-a botezat fiul cu ajutorul nașei Jazzy Jo – Ioana Sihota. “A fost calm, a studiat pe toată lumea și a râs la cei 3 popi care i-au făcut slujba. Nu a plâns niciun pic, a strigat mama de 2 ori, s-a uitat după corul care i-a cântat LIVE și a pozat în Papa de la Roma. Bașca a băut primul vin din viața lui! Așa a fost pe scurt botezul lui #PetruLucas, micul extraterestru veșnic fericit! Așa cum îi urăm să fie toată viața! Mulțumim pentru gânduri, urări și pentru că ne sunteți aproape (chiar și la distanță) ca întotdeauna”, a scris Oana Tache pe pagină ei de socializare. Iar apoi a publicat pe blogul ei un amplu articol din care va invităm să citiți doar o parte din acesta. “I-am făcut botezul lui bebe Petru Lucas și nu văd moment mai bun să abordez subiectul numelui. Iar dacă ar fi să dau un sfat în această privința aș zice că alegerea asta, mai departe de semnificația numelor așa cum sunt explicate ele bisericeste sau istoric trebuie să aibă o însemnătate pentru voi personal și să spună o poveste. Sau mai multe așa cum se întâmplă în cazul lui #rockstarkid, o să va povestesc cum am făcut noi că poate va inspiră. Iar dacă nu, poate că peste ani Petru Lucas va citi postarea asta, își va da ochii peste cap și ne va spune că “eram nebuni” – așa cum fac toți copiii cu părinții măcar o dată la un moment dat. Așadar, inițial ne-am hotărât la Petru pentru că Petre l-a chemat pe bunicul meu de care am fost extrem de atașată. E omul de la care am învățat cum să cumpăr prima pâine, cum să fiu cumpătată cu banii, cum “să nu mă dau rotundă” mai mult decât e cazul, poezia cu care am luat castingul la Abracadabra și care mi-a definit cariera profesională. Lucas inițial a venit dintr-o glumă mai mult pentru că suntem fani Star Wars și pe regizorul celebrei serii îl cheamă George Lucas. Ulterior, tocand subiectul între noi am realizat că nici nu se putea mai bine având în vedere că povestea noastră de dragoste a început sub constelația lui Orion într-un februarie acum câțiva ani și că Filip e foarte pasionat de astronomie. Apoi, a început documentarea biblică și istorică”, a scris, Oana pe www.oanatache.ro acolo unde puteți citi restul materialului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT