LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Lora, blocată în Bali! Artista speră să se întoarcă acasă la începutul lunii iulie!

De pe data de 9 martie Lora a plecat într-o vacanță exotică în Bali, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu! Și acolo a rămas blocată de aproape 4 luni, din cauza pandemiei de Coronavirus care a dus la anularea zborurilor.

Până atunci uite cât de hot & sexy se pozează în vacanța prelungită de Coronavirus! Vezi galeria foto!

Frumoasa artistă a tot sperat să se poată întoarce în țară și nu și-a pierdut încă răbdarea de a reveni în România, alături de prieteni și familie. Chiar dacă este în Bali, acolo unde probabil va mai sta, speră ea, nu mai mult de sfârșitul lunii iulie, Lora a început să se obișnuiască cu atmosfera exotică de acolo. A schimbat mai multe case, ultima, cea de acum, fiind pe placul său pentru că are o piscină generoasă și un spațiu privat de meditație, cu vedere spre resortul în care locuiește acum vedeta. În perioada șederii în Bali, artista a realizat și câteva ședințe foto în costum de baie (în care demonstrează cât de bine arată și ce fit se menține) și a filmat și un videoclip care se află acum în stadiul de montaj. Și dacă la noi lumea se teme încă de Coronavirus, în Bali, Lora a mai avut un motiv de îngrijorare: virusul Dengue, peste care, cel puțin deocamdată, a trecut cu bine!

“Bali este plin de surprize, plăcute și neplăcute. Din păcate, izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari, care poartă virusul Dengue, iar autoritățile încearcă să rezolve și această problemă, deoarece o doamnă doctor ne-a spus că este mai rău să faci dengue decât corona. Să sperăm că totul va fi bine… Perioada petrecută aici este interesantă, de evoluție, de revelații și indiferent ce se poate întâmpla, știu sigur că vom trece peste orice este negativ”, a declarat recent artista intr-un interviu pentru Ciao.ro.

Îi este teamă să nu intre în izolare la întoarcerea în țară!

Despre toate experiențele petrecute în Bali, Lora povestește în fiecare săptămână la ProTV, în emisiunea “Vorbește lumea”. Tot acolo a spus și când crede că se va întoarce acasă, ea sperând totuși că acest lucru va fi posibil până la finalul lunii iulie!

 

S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute”, a spus Lora, într-o intervenție live la Vorbește lumea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT