LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rico888 și 911 – Luna

we ❤️ music

Rico888 și 911 colaborează pentru noul single – Luna

Rico888, artistul italian ce s-a făcut remarcat prin stilul său unic de a scrie și de a transmite mesaje puternice prin intermediul muzicii trap, colaborează cu 911, unul dintre cei mai tineri producători din industria muzicii trap din România, pentru piesa – Luna. Noul single al celor doi artiști vrea să amintească faptul că nu avem timp să-l irosim pe lucruri ce ne țin legați de trecut, motiv pentru care, fiecare dintre noi, trebuie să privească cu încredere și determinare spre viitor. „Luna” se referă la starea pe care piesa o transmite, stare ce nu e condiționată de nimeni și nimic, de timp sau de spațiu.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Rico888 și 911 (Alex Ghinea), în timp ce producția finală poartă semnătura lui 911, producător ce a colaborat și cu Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music pentru „Money Money”, piesă ce s-a bucurat de un real succes pe plan internațional.
Artistul italian Rico888, s-a făcut remarcat datorită stilului său unic de a compune. „Promises U Made”, „Obnoxious”, „Don’t Call Me” și „1618BC” sunt doar câteva dintre lansările sale. De asemenea, „Tango&Cash” feat. Killa Fonic a fost prima piesă scrisă în italiană de către artist și a reușit să strângă peste 500k vizualizări pe YouTube și 116k stream-uri pe Spotify.
NOUA UNȘPE reprezintă una dintre cele mai fresh și tinere apariții în lumea muzicii trap din România. Printre lansările de succes la care a lucrat se numără și ”MIAMI BICI”, feat. Killa Fonic, una dintre cele mai ascultate piese pe Radio și TV din țară, reușind să strângă peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an. De asemenea, tânărul producător a lucrat și pentru piese precum ”Regrete” (AMI feat. florianrus), ”E OK” (Mark Stam feat. Sore), Roxen x DMNDS x Strange Fruits Music – „Money Money”, EMAA – „Sufletu’ Imun” dar și pentru unele piese de pe cele mai recente albume lansate de Killa Fonic (Terra Vista) sau Nane (CORDIAL).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT