LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Premieră în România! Smiley și Connect-R sunt Spărgătorii de nunți!

La asta nu s-au așteptat nici miresele, nici nuntașii! Ce au făcut celebrii artiști cu Rita la 3 nunți din București! Ți se poate întâmpla și ție!

Connect-R și Smiley se bucură de un real succes cu piesa “Rita”,care a avut premiera pe data de 15 iulie și a ajuns la aproape 6 milioane de vizionari pe youtube! Și pentru a face single-ul și mai special, cei doi artiști și echipele lor de producție, HaHaHa Production și Sprint Music, au gândit un proiect ca la carte, inspirat de “Rita” și promovarea piesei, practic o premieră în România,  care a creat furori în rândul fanilor, dar și al nuntașilor, Spărgătorul de nunți! Mai precis, Smiley și Connect-R au plecat într-o seară de acasă cu gândul să le facă niște surprize de neuitat…mireselor!  Vedetele au intrat astfel peste nuntașii de la 3 nunți și i-a lăsat muți de uimire! Nimeni nu s-a așteptat ca la nunta lor să aibă în programul artistic un moment special cu “Rita”, iar Smiley și Connect-R să apară pe scenă, să cânte și să danseze alături de mire și mireasă! A fost o nebunie, iar teaserul Spărgătorii de nunți poate confirma acest lucru. În plus, pozele primite de la nuntași sunt și ele dovada vie că mirii și invitații luați prin surprindere au fost cei mai fericiți!

 

“A fost o experiență tare frumoasă! De obicei nu merg neinvitat la o nuntă, dar uite că de data asta am fost chiar la mai multe nunți în aceeași seară! Înainte să lansăm piesa “Rita”, ne-am întâlnit gașca de la HaHaHa Production cu cea de la Sprint Music și împreună ne-am gândit că ar fi tare să “spargem” câteva nunți, să le facem surpriză și să le cântăm piesa, ceea ce s-a și întâmplat.  Am cântat, am dansat, am mâncat, dar n-am furat miresele:). Am făcut toată nebunia asta ca un teaser pentru  challenge-ul de pe YouTube. Ia vezi, poate petrecerea ta e următoarea!”, a declarat Smiley care s-a bucurat că a putut face oamenii fericiți.

 

La rândul său, Connect-R a plecat acasă fericit că a putut, chiar și pentru câteva minute, să le umple sufletul unor oameni care poate nici nu ar fi visat ca în ziua nunții să aibă așa oaspeți de seamă.

 

“A fost superb! Oamenii au reacționat exact cum ne așteptam! Au fost surprinși! Probabil că își doreau să stăm mai mult dar nu s-a putut pentru că am făcut 3 nunți. Ba chiar am întâmpinat un moment interesant, în care un nuntaș ne-a văzut și a spus: “A, cu siguranță mergeți la nunta aia unde sunt mulți invitați, la noi nu ajungeți…”. Dar am fost și la ei, la cei care erau mai puțini, și la cei care au avut mai mulți invitați. Și chiar la asta ne gândeam, că poate mulți oameni nu își pot permite să  ne aducă la nunta lor. Am văzut bucuria pe fețele lor, au dansat,  s-au distrat, ne-am bucurat maxim! Este minunat când faci bucurii de-astea și practic nu te gândești la profitul tău ci la bucuria lor!”, a mărturisit Connect-R.

 

“A fost o idee pe care am avut-o din momentul în care am stabilit campania de promovare pentru “Rita”. Totul a pornit de la o ședință la care am participat împreună cu Connect-RSmiley, bordul de la HaHaHa Production si de la Sprint Music. Au fost 3 nunți de la Jubile unde am mers cu artiștii, Spărgătorii de nunțiConnect-R și Smiley. Am intrat peste nuntași și am cântat “Rita”. Am început la ora 23.00, la a doua nuntă s-a cântat la 23.25 iar la a treia, la 00.00. Oamenii au fost absolut impresionați. Prima lor reacție a fost aceea de a rămâne pur și simplu fără cuvinte, înmărmuriți. Prima oară când au văzut artiștii nu le-a venit să creadă! De-abia după 20 de secunde și-au dat seama că e real și au început să reacționeze. Nu se așteptau ca la nunțile lor să vină doi artiști de asemenea talie. Mă bucur foarte mult de reacția oamenilor în ceea ce privește piesa “Rita”. Le mulțumim tuturor celor care au share-uit și distribuit această piesă și ne bucurăm că am ajuns la inimile lor!”, a completat și Marius Chină, manager Sprint Music.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT