LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rebelde la Netflix

we ❤️ music

Netflix anunță un nou serial “Rebelde” cu o nouă distribuție

Cea mai iubită și populară telenovelă din Mexic revine pe micile ecrane din 2022 pe platforma Netflix. Pe 1 martie s-a anunțat că se va relua serialul care a făcut istorie însă nu cu aceeași distribuție cu care ne-am obișnuit.

Producătorii nu au fost foarte clari deși au anunțat că se va face o nouă vesriune din “Rebelde” însă au fost două trupe care au făcut istorie. Primul serial s-a numit “Rebelde Way” din care făcea parte trupa Erreway iar al doilea a fost “Rebelde” iar trupa s-a numit RBD. Trupa a fost și în România iar din componentă făceau parte Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Herrrea, Christopher Uckerman și Chritian Chavez.

rebelde la netflix

Se pare că platforma de streaming pregătește un serial, care va purta tot numele „Rebelde și care va fi continuare a poveștii realizate de Televisa între 2004 și 2006. Netflix a anunțat vestea prin intermediul unui comunicat de presă. Filmările vor începe în Ciudad de Mexico și vor fi produse de Woo Films și Propagate.

rebelde way

Nouă poveste se va baza pe proprietatea intelectuală a grupului Cris Morena și a grupului Dori Media, originală poveste, „Rebelde Way‘, care a avut un succes în Argentina, și care a fost ulterior adaptat de Televisa.
Serialul va introduce o nouă generație de studenți și va avea parte din distribuție tinerii actori Azul Guaita („Un celibarar învins”), Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo, Franco Mașini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio. Povestea se va desfășura în același colegiu Elite Way School. Nu este esclus să apară și alți fost actori care au jucat în primele seriale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT