LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Pyroblast - Dragostea din Tei (O-Zone Cover)

we ❤️ music

Pyroblast aduce în playlisturi unul dintre cele mai nebune coveruri ale hitului internațional „Dragostea din Tei” și dă tot în cel mai nou clip

Pyroblast oferă totul în numele muzicii... Totul! Unii o fac pentru artă, alții o fac din presiune, iar alții o fac doar pentru fun. Este și cazul băieților de la Pyroblast, care s-au dezbrăcat în ultimul lor videoclip, cucerind publicul cu stilul lor controversat. Astăzi, trupa sparge din nou gheața cu un cover super fresh cu un sound pop rock, după hitul mondial care a ajuns în fruntea topurilor în 32 de țări și s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare la nivel mondial - „Dragostea din Tei”.

Cei patru băieți și-au lăsat amprenta așa cum știu ei mai bine pe hitul care a făcut înconjurul lumii și au completat povestea cu ipostaze în care nu i-am mai văzut până acum. Cei de la Pyroblast și-au propus să fie prima trupă de rockstaruri din România. Au început să facă muzică din liceu, cântă despre relații și iubire, se îmbracă în negru, au tatuaje, poartă top-uri din plasă, bocanci în picioare și își scriu singuri muzica.
Cristian Robe, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârcă și Petru Aldea sunt cei patru băieți care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt mari fani Machine Gun Kelly, Mod Sun și BMTH și pregătesc deja o mulțime de surprize. Pyroblast a lansat piese precum „Invită-Mă la dans”, „Get You Low”, „o noaptE în Anglia”, „la ferEAstra ta”, „albă cA zăpada”, dar și „Pinky Swear”, melodie care face parte din seria de garrage live session, totul într-un cadru atipic. Cea mai recentă piesă lansată a fost „Theodora”, „the badass girl” pe care băieții o descriu în fiecare vers și acord cântat. „Theodora” este prima piesă de pe următorul album al trupei Pyroblast, album în care publicul va găsi și alte povești despre alte fete care au făcut parte din viața băieților.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT