LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Gabry Ponte colaborează cu Don Diablo pentru Sunglasses At Night

we ❤️ music

Gabry Ponte colaborează cu Don Diablo pentru “Sunglasses At Night”

Gabry Ponte colaborează cu Don Diablo pentru “Sunglasses At Night”. La ce te poți aștepta când două figuri iconice ale muzicii electronice de dans își îmbină talentele într-o singură piesă? Răspunsul nu este greu de imaginat atunci când ii implică pe GABRY PONTE și DON DIABLO lucrând împreună: un banger tech-house absolut epic. Noua lor piesă este o versiune reînnoită a hit-ului clasic din 1984 „Sunglasses At Night” de la Corey Hart.

„A fost un privilegiu și o experiență extrem de plăcută să fiu implicat în renovarea acestei îndrăgite capodopere a anilor ‘80. Motivul melodic distinctiv și memorabil a format piatra de bază a producției, urmărind să creeze un peisaj sonor modern care să infuzeze piesa cu o vitalitate proaspătă”, spune artistul apreciat la nivel mondial și DJ-ul nominalizat la Grammy, GABRY PONTE.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SunglassesAtNightPR

Încorporând atingeri de sintetizatoare și un ritm pulsatoriu, „Gabry Ponte x Don Diablo – Sunglasses At Night” te poartă într-o călătorie, oferind energia de dans molipsitoare a lui GABRY PONTE îmbinată cu sunetele și elementele vizionare din DON DIABLO. Împreună, oferă un banger de dans fierbinte și renovat, care se așteaptă să facă furori în industrie, festivaluri de muzică și ringuri de dans de pe tot globul. DON DIABLO își împărtășește entuziasmul față de această experiență, afirmând; „Sunt entuziasmat să lucrez împreună cu legenda Gabry Ponte, preluând unul dintre clasicele mele favorite din anii ’80. Cred că rezultatul este o melodie care reunește tot ce este mai bun din ambele lumi și sunt entuziasmat să îl împărtășesc în sfârșit cu toată lumea!”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT