LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Klyde - We Touch

we ❤️ music

Klyde revine și lansează single-ul “We Touch”

Klyde lansează single-ul "We Touch", o piesă uptempo care vorbește despre distanță dintre două persoane și despre sentimentele născute dintr-o atingere.

““We touch” este o piesă pe care am început-o în pandemie și care și-a găsit traiectoria abia acum. Ideea finală a piesei s-a conturat recent, și vorbește despre distanță care intervine între două persoane. Deși este o barieră, cu cât e mai mare, cu atât dorința este mai puternică. Îmi place că are un vibe creepy, fiind un mare fan Halloween, și duce cu gândul la Stranger Things și atmosfera de acolo.”, declara Klyde.

Piesă a fost scrisă de către Klyde și produsă alături de Dalto Ionescu și Vlad Alecu la DarkViolet Records.

Streaming Link: https://KLYDE.lnk.to/WeTouchPR

KLYDE a.k.a Claudiu Nerghes este un cântăreț din Cluj, care a participat la X Factor și Eurovision. Cea mai de succes piesă a să, „Chemistry”, a adunat până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2019, acesta a lansat cântecele synthpop indie „Summertime Dreaming” și „Happy Place”, inspirându-se din muzică și estetică anilor ’80, iar în 2020, piesele „DMs” și „Incomplete” au urmat. KLYDE și-a lansat primul EP, intitulat „Restless”, în 2021.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT