LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alessia cara

we ❤️ music

Alessia Cara a lansat albumul “In The Meantime”

Solista Alessia Cara a lansat al treilea material discografic din cariera, "In The Meantime", un amestec inspirat de adevăruri dure și sunete tropicale.

Alessia a colaborat cu producatori precum Salaam Remi, un colaborator frecvent al eroului muzical al Alessiei, Amy Winehouse, şi a adunat un set variat care cuprinde totul, de la breezy bossa nova („Bluebird”) la discoteca mid-tempo („Somebody Else”) ‘) și funky breakbeats (“Fishbowl”)
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/InTheMeantimePR
În vârstă de 25 de ani, al treilea album de studio al muzicianului canadian-italian, “In The Meantime”, oferă 18 piese pop. Albumul, care este lansat dupa “The Pains of Growing”, din 2018, include şi single-urile recent lansate „Sweet Dream” și „Shapeshifter”.
“Tema dualității este recurentă pe album, așa că a avut sens să lansez două piese pentru a introduce ambele capete ale firului”, a explicat Cara. „Prima parte este “Sweet Dream ”, care reprezintă greutățile și neputința din jurul ultimilor mei ani. Este vorba de insomnie și de cercurile prin care creierul meu sare peste noapte, în timp ce ar trebui să dorm. Nu e niciodată distractiv!”
„Apoi, pe de altă parte, există „Shapeshifter”, care are un mesaj înțelept și sofisticat, într-un mod în care simt că reprezintă părțile mai mature și mai ușoare ale albumului. A trebuit să trec prin multă durere pentru a-mi recâștiga piciorul și acest cântec se simte neclintit, deși nu este cel mai fericit dintre lucruri”, a adaugat Alessia.
Cara a început să construiască o lume narativă pentru “In The Meantime” prin cele două single-uri. Imaginile proiectului au fost conduse de personaje și atenție la detalii, ca mijloc de a descrie cu exactitate povestea prezentată prin versurile cântăreței.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT