LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
PAULA SELING

we ❤️ music

Paula Seling prezintă piesa și videoclipul “Neuitare”, dedicată victimelor Pogromului de la Iași

"Neuitare", piesa centrală a proiectului cu acelasi nume dedicat victimelor Pogromului de la Iasi, o fila de istorie într-un cântec și un videoclip, pe care Paula Seling o prezintă, astăzi, publicului. În distribuție se află și extraordinara actriță Maia Morgenstern.

Îndrăgita artistă va susține și un spectacol inedit, împreună cu orchestra Operei Naționale Române Iași, la 81 de ani de la una dintre cele mai negre și violente pagini din istoria României, Pogromul de la Iași, un concert eveniment dedicat comemorării, cinstirii victimelor și aducerii aminte, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

Concertul „Neuitare” împreună cu Opera Națională Română din Iași, va avea loc la Teatru Național Vasile Alecsandri, în această seară, începând cu ora 18:30.

Tot în aceeaşi zi, începând cu ora ora 9.30, la Cimitirul Evreiesc din Iași va avea loc cea de-a opta ediție a Marșului Vieții, proiect care marchează un moment simbolic de recunoaştere a meritelor deosebite ale acestei comunităţi în dezvoltarea Iaşului şi o reparaţie morală şi istorică a suferinţelor îndurate în timpul Pogromului de la Iaşi. Între 27 și 29 iunie 1941 la Iași a avut loc unul dintre cele mai violente pogromuri din istoria evreilor din România, inițiat de generalul Ion Antonescu, secondat de autoritățile publice locale, împotriva cetățenilor de etnie evreiască din oraș. În conformitate cu datele prezentate de autoritățile române, în cele trei zile au fost uciși circa 13.000 de evrei.

“La 81 de ani de la una dintre cele mai negre și violente pagini din istoria României, Pogromul de la Iași, vă invit la un concert eveniment dedicat comemorării, cinstirii victimelor și aducerii aminte, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași. Concertul „Neuitare” împreună cu Opera Națională Română din Iași, va avea loc la Teatru Național Vasile Alecsandri, marți 28 iunie 2022. Totodata, cu mult drag, prezint “Neuitare”, piesa centrală a proiectului cu acelasi nume dedicat victimelor Pogromului de la Iasi, o fila de istorie într-un cântec și un videoclip.
Piesa “Neuitare” este o reinterpretare a temei răvășitoare din filmul “Lista lui Schindler”, scrisă de John Williams.
“Vă mărturisesc că nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Acest videoclip se anunță a fi o capodoperă marca BUTNARU FILMS, iar eu ma simt privilegiată că am avut ocazia să-mi pun vocea pe orchestrația lui Alexandru Gorgos și pe versurile Vicăi Demici. Merită privit și distribuit, căci prezintă o fila extrem de grea din istoria noastră.”, spune Paula Seling.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT