LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
lilhudy

we ❤️ music

LilHuddy a lansat “Don’t Freak Out”, feat. iann dior, Tyson Ritter & Travis Barker

LilHuddy (aka Chase Hudson) lansează noul lui single, intitulat “Don’t Freak Out” featuring iann dior, solistul formației All-American Rejects, Tyson Ritter, și Travis Barker, împreună cu videoclipul oficial al piesei. Aceasta este a patra piesă a lui LilHuddy și prima lui colaborare.

Cântecul reunește mai multe genuri muzicale, mai precis pop, punk și hip-hop, toate aceste genuri având o influență puternică asupra lui Chase în muzica sa. “Don’t Freak Out” Feat. iann dior, Tyson Ritter & Travis Barker este, fără îndoială, un cântec catchy, ideal pentru playlist-urile de vară. LilHuddy a declarat referitor la piesă: “Nu pot să explic cât de încântat sunt să lansez această piesă. Este unul dintre momentele de care sunt cel mai mândru ca artist. iann, Tyson și Travis au fost o adevărată sursă de inspirație pentru mine, așa că având șansa de a colabora cu ei pentru ‘Don’t Freak Out’ a fost un vis devenit realitate și sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate.”
Videoclipul piesei “Don’t Freak Out” a fost regizat de Daniel Russell (care a colaborat si cu Saweetie, Khalid, Missy Elliot, SZA, Justin Timberlake, Normani). Filmat la o fabrica abandonată, videoclipul îl surprinde pe LilHuddy în timp ce este răpit de o mulțime de fani care îl leagă de un camion și alternează și cu un footage cu LilHuddy, iann dior, Tyson Ritter și Travis Barker în timp ce interpretează piesa
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=8HQ7DJloJQE

În plus față de piesă și videoclip, LILHUDDY a anunțat și lansarea albumului său de debut, Teenage Heartbreak. Albumul, care va aparea pe 17 septembrie, este disponibil pentru pre-comandă. “Teenage Heartbreak” va include single-urile lansate anterior, “21st Century Vampire,” “The Eulogy Of You and Me,” si “America’s Sweetheart”, împreună cu “Don’t Freak Out” Feat. iann dior, Tyson Ritter și Travis Barker.

LILHUDDY s-a lansat odata cu single-ul “21st Century Vampire”, care a acumulat peste 32 de milioane de stream-uri și peste 9.6 milioane de vizualizări ale videoclipului până în prezent. Piesa “21st Century Vampire” a marcat introducerea muzicală a lui LILHUDDY, cu un stil caracteristic cultivat de epoca crudă, adolescentina, post-internet. Muzica sa este un hibrid perfect de pop, punk și alternative, cu un mesaj care încurajează autenticitatea și acceptarea de sine. Cel de-al doilea single al său, “The Eulogy Of You and Me” a fost co-scris de Chase, împreună cu Nick Long, Jake Torrey, precum și Andrew Goldstein și Travis Barker, care au și produs piesa. Cel mai recent, Chase a lansat cel de-al treilea single, “America’s Sweetheart”, împreună cu videoclipul care a fost regizat de Sophie Muller și în care apare și Charli D’Amelio. În ziua lansării, videoclipul a ajung pe primul loc pe YouTube, cu peste 3 milioane de vizualizări în primele 24 de ore.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT