LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
killa fonnic bloody acapulco

we ❤️ music

Killa Fonic lansează ultimul single înainte de albumul următor TERRA VISTA – „Bloody Acapulco”

A venit momentul și ultimei lansări înainte de următorul album semnat Killa Fonic – TERRA VISTA. Piesa “Bloody Acapulco” este de-a dreptul electrica, iar videoclipul are ceva din Tarantino. Un singur play îți poate dubla stima de sine pentru că versurile vorbesc despre identitatea magnetică a unui personaj anonim jucat de însuși Killa.

Albumul conține 12 trackuri în care se vor observa rădăcinile adânci ale hip-hop-ului, dar însoțite de particularitățile lui Killa cu care ne surprinde de ani de zile. TERRA VISTA este un album puternic și vocal în care subiectele sensibile nu vor fi ocolite. Pe material vor fi prezente colaborări cu EMAA, Rava și Xeno. Lansarea este pe 17 decembrie, iar de asăzi îl puteți găsi la precomandă pe Apple Music.
Muzica a fost compusă de Killa Fonic și Alex Ghinea (911, iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911) și Killa Fonic. Videoclipul a fost scris și regizat de Killa Fonic, DOP și editor a fost Silviu Crăciun, iar producția a fost asigurată de Global Records prin Stefania Gabor și Alice Halpert. Acest videoclip este parte dintr-o poveste mai amplă ce va continua cu următoarea lansare.
Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT