LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Pump It Up

we ❤️ music

Olivia Addams colaborează pentru prima dată cu Holy Molly pentru piesa – Pump It Up

Deși se cunosc de foarte mult timp, iar prietenia lor este construită de-a lungul a mulți ani, “Pump It Up” este prima piesă lansată împreună de cele două artiste. Atât Olivia Addams, cât și Holy Molly, se bucură de un succes real atât pe plan national, cât și international, piesele lor reușind performanțe remarcabile în Centrul și Estul Europei.

“Pump It Up” este piesa care, cu siguranță, te va duce cu gândul la petrecerile trecute, unde grijile erau inexistente. “Pump It Up” reprezintă acea piesă care o să îți ofere puterea de a trece peste și de a renunța la sentimentul care te face să stagnezi, fără să ai posibilitatea de a continua.

„Aceasta cred că este cea mai specială colaborare de până acum. E foarte amuzant cum drumurile noastre s-au intersectat încă din copilărie și cum am ajuns să lucrăm împreună acum. Mereu am considerat-o pe Holy Molly ca o soră pentru că, inevitabil, amândouă ne purtăm de grijă una alteia. Este o binecuvântare și credeți-mă, când lucrăm împreună, facem cea mai bună echipă. Știu că prieteniile în industria aceasta sunt destul de rare, dar a noastră este una reală și sinceră. Cât despre piesă, pot spune doar că Universul a lucrat și a ieșit fix la momentul potrivit. Îți mulțumesc, Holy, pentru că ai fost mereu lângă mine!” ne spune Olivia Addams.

Piesa a fost scrisă și compusă de către echipa cu care ambele artiste au colaborat frecvent de-a lungul timpului. Marius Dia, ACHI (Petre Octavian Ioachim), Olivia Addams și Holy Molly au lucrat împreună la text și muzică, producția finală fiind realizată de către ACHI (Petre Octavian Ioachim).

„În sfârșit colaborez cu Olivia Addams și nu puteam fi mai fericită. Deși am scris și am compus împreună de mai bine de trei ani, abia acum am reușit să lansăm prima noastră piesă. Povestea noastră începe acum mult timp, mai exact la vârsta de patru ani, când amândouă am făcut parte din același cor. Mai târziu, în 2018, ne-am reîntâlnit și am început această călătorie, despre care nu știam absolut nimic, dar care s-a dovedit a avea un rezultat neașteptat de bun. <<Pump It Up>> este o piesă despre puterea feminină, despre a fi acolo una pentru cealaltă, despre a transforma o despărțire într-un motiv de sărbătoare. E ca și cum am fi creat un film în care una dintre noi trece printr-o despărțire, iar cealaltă îi este alături cu tot sufletul (lucru care s-a întâmplat și în viața reală). Sperăm tare mult să vă placă!” ne spune Holy Molly

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de succes atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum “Stranger” – piesă ce a obținut Discul de Platină în Polonia, “Fool Me Once” și “Never Say Never” au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în teritoriu. La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. “Scrisori în Minor”, scrisă de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de ascultări, ajungând în Top 10 Airplay pe radio. ,,Răsărit Perfect” a urmat în vara acestui an, ajungând în primele poziții din Top 10 Airplay, iar recent artista a colaborat cu rareș pentru “Buchet de trandafiri”, piesă ce se află în Top 10 Radio Airplay de săptămâni la rând.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile interesante. Artista este considerată a fi revelația momentului a industriei muzicale din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industria muzicală precum LIZOT, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul „Twinkle Twinkle” a performat excelent în Polonia, ajungând pe primele poziții ale topurilor muzicale de radio și pe canalele muzicale de TV, inclusiv in Spotify Viral Scandinavia. De asemenea, ”Twinkle Twinkle” a făcut parte din soundtrack-ul oficial al serialului ”Wolfe”. După succesul internațional avut cu ”Menage a Trois”, ”Back to her”, ”Twinkle”, ”Shot a friend” – piesă ce a obținut Discul de Aur în Polonia, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. La fel, cel mai recent single al artistei a reusit sa fie prezent in Top 10 Radio Airplay Romania săptămâni la rand, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT