LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Meduza si Hozier - Tell It To My Heart

we ❤️ music

Meduza colaborează cu Hozier pentru melodia „Tell It To My Heart”

Trupa Meduza colaborează cu Hozier și a lansat o capodoperă electronică, plină de emoții și o atmosferă woow. Aceasta se numește „Tell It To My Heart” îmbină producția sofisticată, marca înregistrată, asociată ferm cu Meduza, cu vocea iconică a lui Hozier.

Piesa anterioară, „Paradise”, feat. Dermot Kennedy, a adunat aproape un miliard de ascultări! Certificați cu discuri de Platină, Meduză și Hozier colaborează pentru piesă „Tell It To My Heart” “Tell It To My Heart” urmează succesul track-ului „Paradise”, colaborarea grupului Meduză cu un alt lider al topurilor irlandeze, Dermot Kennedy, care a obținut premii de platină în mai multe țări, ajungând pe locul 5 în topurile single-urilor din Marea Britanie. Proiectul Meduză a cucerit scenă muzică internațională în 2019, cu hitul „Piece Of Your Hear” (ft. Goodboys), care a adunat 1 miliard de ascultări și o nominalizare la premiile Grammy. A urmat hitul „Lose Control”, o colaborare cu Becky Hill și Goodboys, care a egalat succesul piesei de debut, cu primele locuri în topurile muzicale din UK sau SUA.
Hozier este un tur de forță, premiat cu multe discuri de platină, care a reușit performanțe incredibile odată cu debutul din 2013, cu single-ul „Take Me To Church”, obțînând primul loc în mai multe teritorii, la nivel mondial. De atunci, a lucrat la mai multe albume și single-uri, cimentându-și statutul de unul dintre cei mai importanți compozitori din lume, cu o bază de fani captivați de fiecare lansare.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT