LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Chelsea Cutler x Stay Anything

we ❤️ music

Chelsea Cutler a lansat “Stay Anything”

Chelsea Cutler a lansat “Stay Anything”. Piesa este cea mai recentă adăugare în catalogul lui Chelsea de piese în care ea a scris, înregistrat și produs singură.

Traducând un flux și reflux de emoție în sunet, „Stay Anything” pune în contrast chitara acustică cu producția înghețată. Vocea lui Chelsea este plină de nostalgie, gândindu-se la o relație trecătoare. Piesa răsună cu sinceritate, în timp ce ea surprinde din nou profund liric și vocal.

Chelsea spune: „După săptămâni de scris, „Stay Anything” a fost prima melodie pe care am scris-o despre care știam că va fi pe următorul meu proiect. Ea întruchipează emoția pe care intenționez să o țes în acest album și nu aș putea fi mai mândră să o împărtășesc cu voi toți.”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/StayAnythingPR

„Stay Anything” urmează single-ul precedent al lui Chelsea, „Men On The Moon”, care a adunat până în prezent aproape 18 milioane de stream-uri Spotify – rezonând cu fanii atât online, cât și în timpul recentelor sale spectacole live. Ambele melodii au pregătit scena pentru viitorul ei album, care va apărea la sfârșitul acestui an.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT