LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Miss You - Christian Eberhard si Claire Audrin

we ❤️ music

Noua piesă semnată Christian Eberhard și Claire Audrin se numește “Miss You”

De multe ori, dragostea dintre doi oameni are și un sfârșit. Uneori cu multe lacrimi vărsate, alteori cu zâmbetul pe buze, cu gândul la un nou început pentru fiecare dintre ei. Fiecare ne gestionăm emoțiile diferit, iar piesa Miss You ne arată întocmai acest lucru.

În timp ce o relație se destramă, cei doi reacționează total diferit. El ia decizia de a pleca undeva, departe, fără se mai uite în spate. Dar ea suferă în continuare, știind că va rămâne mereu undeva în memoria lui. Întreaga poveste e descrisă din punctul ei de vedere, ceea ce aduce piesei o încărcătură emoțională incredibilă. Chiar și rănită, gândurile personajului nostru sunt încă dedicate persoanei pe care o iubește. Iar toate aceste gânduri sunt concluzionate, într-un moment de luciditate, prin versul “You know I will always be a little piece of you”. “Să treci printr-o despărțire e ceva ce niciunul dintre noi nu își dorește. Oricât de puternic ai vrea să pari, este un moment care te consumă și te macină pe interior. Iar Claire a reușit să suprindă perfect acest punct al vieții fiecăruia dintre noi. “Miss You” e o piesă în care am pus suflet și sunt sigur că va trezi o serie de sentimente în rândul celor care o vor asculta. Până la urmă, rolul artei nu este doar să vindece, ci să și scoată la iveală trăiri care păreau, cândva, uitate.”, spune Christian Eberhard. “Miss You e povestea a doi îndrăgostiți, aflați în pragul despărțirii. El își face bagajul și dispare din viața ei. Ea, în schimb, este întinsă pe podea și suferă, șoptind că ea va rămâne mereu un capitol din povestea vieții lui. Prin versurile pe care le-am scris, mi-am dorit să arăt cât de multă durere poate aduce dragostea. Dar și când de indestructibilă este, chiar și în aceste condiții. Practic, dragostea rămâne mereu aprinsă, ca o lumânare infinită.”, adaugă Claire Audrin. Piesa poate fi ascultată pe toate platformele digitale, accesând link-ul următor: rtn.lnk.to/miss-you
Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător în cadrul Roton Music. Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător în cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală.
Piesele pline de emoție, menite să îți încălzească sufletul, sunt trademark-ul artistei din Italia, Claire Audrin. Locuri magice, străzi pustii sau cluburi de noapte pline de oameni, toate vor fi parcurse alături de Claire și chitara sa. Iar poveștile despre prietenie, dragoste sau lucruri demult uitate vor fi mereu acompaniate de vocea sa caldă, care aduce un vibe aparte de fiecare dată.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT