LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
alexmica

we ❤️ music

Interviu: Alex Mica “Piesa Youbi a fost compusă în Maroc, într-un mini turneu”

Solistul Alex Mica a devenit cunoscut în toată lumea datorită hitului "Dalinda" care l-a făcut star internațional. După ce a lansat mai multe hituri iată că acum a revenit cu "Youbi", o colaborare cu Mr. Shyne despre care ne-a povestit mai multe detalii în următorul interviu.

WeLoveMusic: Salutare! Ai lansat piesa “Youbi” și te-am ruga să ne spui a cui a fost ideea? Și cum ai început colaborarea cu Mr. Shyne?
Alex Mica: “Youbi” a fost ideea mea iar piesa am produs-o, compus-o și înregistrat-o în Maroc, în cele aproape 3 săptămâni de mini turneu, din 26 decembrie 2019 până pe 12 ianuarie 2020. Colaborarea cu Mr. Shyne pe această piesă a avut loc ulterior, când am fost contactat de managerul lui, care mi-a propus să facem o piesă împreună și în vara anului trecut aceasta a fost gata, doar că până acum nu am avut ocazia să o lansez!

WeLoveMusic: Cât a durat realizarea piesei?
A M: Realizarea propriu-zisă a piesei nu a durat mult, dar am fost nevoit să aștept ca Mr. Shyne să își facă strofa lui și să realizeze mixul și masterul piesei, undeva după vreo 3 luni am avut piesa gata, deși în mod normal realizarea unei mlodii poate fi făcută în maxim 2 săptămâni, cap coadă!

WeLoveMusic: Va exista și un videoclip la această piesă?
A.M: Am început o nouă colaborare, cu Sprint Music de această dată, iar Marius China mi-a promis că în momentul în care o piesă va face milionul de vizualizări pe youtube, se va realiza și videoclip oficial, așa că treaba se aplică și în cazul piesei Youbi!

WeLoveMusic: Ce a făcut Alex Mica perioada asta de pandemie? Ai făcut multă muzică? Vei mai avea multă muzică de lansat?
A.M: În perioada pandemiei am stat mai mult acasă, i-am mai ajutat pe ai mei cu treburile casei și am mai făcut și piese, nu foarte multe, însă am făcut multe instrumentale din care unele sunt chiar faine și urmează să compun pe ele. Eu prefer să compun muzică în momentele în care mă simt foarte inspirat și am starea necesară ca să și înregistrez vocile, iar asta nu se întâmplă toată ziua, uneori să faci prea multă muzică devine obositor. Mai am piese pe care trebuie să i le prezint lui Marius și urmează să mai fac. Două dintre ele urmează deja să fie lansate luna viitoare.

WeLoveMusic: Știm că ai lansat multe hituri dar ne poți spune la ce vârstă ai început să faci muzică și cine ți-a descoperit talentul?
A.M: Înclinația pentru muzică o am încă de la vârstă de 4 ani, dar serios am început pe la 18 ani când m-am apucat serios de compus și am început să am colaborări. Cariera mea a început la vârstă de 20 de ani, odată cu succesul piesei Dalinda.

WeLoveMusic: Ce urmează pentru tine vara asta? Vei pleca și într-o vacanță?
A.M: Vara asta spre sfârșit împlinesc 30 de ani, mai exact pe 25 august, așa că mi-aș dori să îmi serbez ziua acasă, alături de familie și prieteni, la piscină. Momentan nu am în plan o vacanță, dar dacă o să îmi permit, ar fi cazul să mă bucur de una, având în vedere că nu am avut parte de o vacanță adevărată niciodată!

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT