LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Nicole Cherry x rareș x Bogdan DLP - Te-am Așteptat

we ❤️ music

Nicole Cherry x rareș x Bogdan DLP au lansat videoclipul piesei “Te-am Așteptat”

O colaborare la care până acum fanii puteau doar visa, Nicole Cherry, rareș și Bogdan DLP s-au adunat pentru a cânta împreună o nouă piesă de pe coloana sonoră a filmului ,,Romina VTM”, ce urmează a fi lansat în luna ianuarie. ,,Te-am Așteptat” reprezintă mesajul unei inimi frânte, care e gata să ofere o a doua șansă pentru persoana iubită și să îi dea timpul necesar, de dragul vremurilor bune.

Muzica și producția au fost realizate de Alex Cotoi. ,,Piesa <<Te-am Așteptat>> nu e doar o combinație armonioasă dintre vocile noastre, dar și dintre stilurile noastre specifice. Ne-am jucat fiecare în felul nostru pe ea și sper să vă placă și vouă.” ne spune Nicole Cherry.
,,Îmi place mult joculețul ăsta în care noi vă livrăm piese din soundtrack, una câte una, iar voi încercați să vă dați seama ce vă așteaptă în <<Romina VTM>>. Bucurați-vă de piese până la lansarea din 2 ianuarie.” ne spune rareș.
,,O super plăcere să colaborez pe piesa asta cu Nicole și rareș. <<Te-am Așteptat>> e o piesă de suflet, de inimi rănite și sper să vă placă și să ne întâlnim să o cântăm live.” ne spune Bogdan DLP.
,,Romina VTM” este un nou film românesc, fiind o combinație omogenă între musical și comedie romantică, care se va lansa pe 2 ianuarie 2023 în toate cinematografele din țară. Printre numele din distribuție se numără și Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Tzanca Uraganu, YNY Seby, Costel Biju, Rareș Mariș, Cristina Pucean și mulți alții. Pelicula este produsă de Vidra Production, alături de Selly Media Network.
Nicole Cherry este una din cele mai cunoscute artiste din România, fiind un nume sonor în industria muzicală, la doar 24 de ani. Artista și-a început cariera la o vârstă fragedă, participând la numeroase competiții muzicale, unde a început să fie recunoscută pentru talentul ei. Primul ei single, “Memories”, a fost un real hit, câștigând chiar și premii precum “Best Breakthrough Artist” în 2014. De-a lungul carierei sale, Nicole a colaborat chiar și cu artiști internaționali precum Mohombi sau Joey Montana. Nicole Cherry e o prezență importantă în lumea muzicală românească, fapt dovedit prin cele peste 2 milioane de fani pe Instagram și alte milioane de vizualizări pe Youtube sau de ascultări pe platformele de streaming.
Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, ,,Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle, iar rareș nu s-a oprit aici. Piesa sa, ,,Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul 2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, tocmai câștigat la The Artist Awards. Cel mai recent single al său, ,,Tokyo” – a reușit și el deja să cucerească radiourile și pe fanii artistului.
Bogdan DLP și-a început iniția cariera în fotbal, făcând performanță la categoria sa de vârstă. Ulterior, muzica a ajuns în viața lui, iar la acest moment, la numai 26 de ani, este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din țară. Datorită versatilității sale, artistul a avut parte de mai multe colaborări reușite, printre care: Theo Rose, YNY Sebi, Alex Velea, Alessio Marco. Colaborarea sa cu Lil Cagula și Gheboasă, ,,Dacă n-ai bani”, a cucerit internetul și a ajuns la 26 de milioane de vizualizări pe YouTube.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT