antonia

Antonia și DJ-ul olandez Avalan interpretează imnul oficial Saga Festival

we ❤️ music
După ce în urmă cu puțin timp a lansat single-ul ”I Think I Love Him”, Antonia revine de acesta dată cu melodia ”Take Me Somewhere”, o colaborare inedită cu DJ-ul olandez Avalan.

Piesa este imnul festivalului Saga, care va avea prima ediție între 10-12 septembrie, în Parcul Izvor din București. Aceasta a fost compusă de Valentijn Hoogwerf (Avalan), Milou van Egmond, Antonia Clara Iacobescu și produsă de Valentijn Hoogwerf (Avalan), Olav Kristoffer Øyulvstad, Harald Magnus Øyulvstad, cu un sound fresh, de vară, de libertate, care inspiră energie de festival și bucuria de a fi din nou împreună și de a crea amintiri frumoase. Avalan este unul dintre DJii cu un debut promițător în muzica EDM. A urcat pe scena Amsterdam Music Festival unde a impresionat audiența cu un set exploziv și dinamic.

În 2019, acesta bifează și prima colaborare cu Armin van Buuren pe piesa ”Sucker for Love”, care a fost inclusă pe albumul lui Armin ”Balance” și pe care l-a însoțit în turneul său din Statele Unite ale Americii. “Sunt fericit să vă prezint imnul Saga Festival, ”Take Me Somewhere”. Este o onoare să fac asta împreună cu o artistă uimitoare, așa cum este Antonia. Ne-am dorit să creăm ceva special și, împreună cu ALDA și Global Records, am decis să facem o piesă care unește și spune o poveste despre oameni minunați, care iubesc festivalurile, trăiesc liberi și sunt mereu tineri. Ce e extrem de important pentru mine e faptul că acest imn vine într-o perioadă în care întreaga lume începe ușor-ușor să revină la normal. De aceea, am hotărât să lansam o piesă care dă o stare de bine, cu care oamenii să rezoneze și, cel mai important, pe care să danseze. Ne dorim să vă placă la fel de mult ca nouă. Suntem gata să o prezentăm live la SAGA 2021, în septembrie”, a spus Avalan. ”Am acceptat cu bucurie să colaborez cu Avalan pentru piesa ”Take Me Somewhere”, imnul festivalului Saga. Este o piesă care mă duce cu gândul la vară, distracție și libertatea de a trăi viața din plin! Enjoy it”, a spus Antonia.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT