LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
destinatii de vacanta

we ❤️ music

Destinațiile de senzație pentru vacanțele din 2022! Unde să mergem în vacanțe la anul?

Egipt, Iordania, Dubai sunt destinațiile de senzație unde românii aleg să meargă să își înceapă anul. La căldură, pe plajă și cu peisaje spectaculoase, toate destinațiile prezentate de Bonjour- Tour au tarife extraordinare și promit experiențe fantastice.

Fondatoarea Bonjour-Tours, Cristina Adriana Nae ne povestește mai multe despre fiecare în parte. Dubai- lux și opulență. “Avem 70 turiști care au ales opulență Dubaiului pentru Revelion și începutul anului 2022. Dar sunt alte grupuri pe care le pregătim pentru Luna ianuarie și pentru Valentines Day. Perioada este una dintre cele mai bune în privința temperaturilor, iar orașul nu este atât de aglomerat, că în preajma sărbătorilor. De neratat la Dubai: safari în deșert, magnificul parc botanic Miracle garden cu peste 300 milioane plante și Flori, Burj Khalifa cea mai înalta clădire din lume și Dubal mall cel mai mare mall din lume că întindere, Expo 2020 expoziția mondială care ține până în 30 Martie, înotul cu delfinii la faimosul Atlantis șamd”, afirmă Cristina Adriana Nae.
Circuitele Egipt- Iordania
“Zile libere la Marea Roșie sau excursii la Wadi Rum, Sf Ecaterina, Vechiul și Noul Amman. Toate cu asistență turistică și ghid, la hoteluri exclusiviste de 5 stele. Peisaje superbe, experiențe interesante. În ianuarie și de Paște avem grupuri mari deja stabilite, care au ales pe baza recomandărilor aceste circuite”, menționează Cristina Adriana Nae.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT