LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Antonia a lansat ”Îmi placi tu”, o piesă ce ar putea deveni imnul verii

Acum a scos ”Îmi placi tu”, un nou single în limba română, care sigur va avea și un videoclip oficial colorat și plin de energie.

Așa cum ne-a povestit deja solista preferată de mulți dintre cititorii noștri are mai multe piese de lansat.

Noua piesă ”Îmi placi tu” a fost compusă de Theea Miculescu, Viky Red și Irina Rimes și produsă de Viky Red și sună ca un adevărat imn al verii, o piesă caldă, energică și optimistă, o invitație la a trăi viața intens, onest, cu bucurie și din suflet. Videoclipul, care va fi lansat în curând, pentru piesa respectivă a fost regizat și filmat de NGM Creative – Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) , concept de Andra Marta și Chris Poszet și o prezintă pe Antonia într-o lume de vis, un tărâm al fanteziei plin de culoare, cu stare de bine, dans și prieteni dragi aproape. ”Mi-a plăcut energia pe care o transmite piesa încă de la prima ascultare, optimismul molipsitor, așa că am știut că „Îmi placi tu” mi se potrivește. Și cine să spună povestea piesei mai bine decât echipa mea preferată de la NGM Creative? Enjoy ”Îmi placi tu”!, a spus Antonia. Echipa de beauty a solistei pentru acest video a fost formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hairstyle), Cristina Crăciun (styling).

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: ”Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, ”Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache. Piesa ”Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT