LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alduts Sherdley atinge un subiect sensibil în noua sa piesă - APROAPE

we ❤️ music

Alduts Sherdley atinge un subiect sensibil în noua sa piesă – APROAPE

Alduts Sherdley s-a făcut remarcată în industria muzicală prin amestecul de stiluri muzicale și versurile sincere pe care le abordează. ,,APROAPE” vorbește despre o problemă recent realizată în actualitate, anume traumele nerezolvate din trecut, ce pot afecta relațiile, fie ele de prietenie sau de iubire. După succesul cu piesa ,,CARDU'", Alduts se reîntoarce la conversațiile sincere din versuri și colaborează în continuare cu Seek Music.

,,<<Aproape>> este un dialog între două persoane. Reprezintă legătura romantică pe care o poți avea cu o persoană ce nu s-a vindecat din traumele sale personale, dar care totuși s-a aventurat într-o relație.” ne spune Alduts Sherdley.
Piesa a fost scrisă de Alduts Sherdley, beat-ul a fost făcut de C.S.T., iar producția a fost realizată de Seek Music.

Alduts Sherdley este unul dintre cei mai noi artiști din peisajul muzicii urbane românești. Neo Soul și R&B sunt doar câteva dintre genurile muzicale pe care artista le abordează încă de când a început să lanseze muzică independentă în 2018. După câteva lansări, Alduts a devenit din ce în ce mai apreciată în mediul online, lansarea sa din 2021 – „Swipe Right” – reușind să intre în topul Spotify Viral România. Alduts a făcut parte, de asemenea, din Talent Show HBO Max – One True Singer, unde abilitățile sale remarcabile de a transmite emoție și de a compune, combinate cu aspectul ei unic și nonconformist, au atras rapid atenția juraților, cât și a fanilor. A urmat o colaborare cu Rava la scurt timp după aceea pentru piesa „Dungă”, lansare ce a urcat în Top 50 Spotify România.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT