LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
spike - muguri

we ❤️ music

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”

„Muguri" este o piesă hip-hop care care evidențiază realitatea cu care ne confruntăm, în stilul care l-a consacrat pe artist. A fost scrisă de Paul Mărăcine (Spike) și de Alex Pelin (care este și vocea de pe refrenul piesei), de compoziție s-au ocupat Alex Pelin și Vlad Lucan, cel din urmă fiind responsabil și de producție.

„Sunt dragostea, ura și dezamăgirea”, a declarat artistul în legătura cu cel mai nou single al său. Ultimul single lansat de Spike este „Zeu” în octombrie 2021, o satiră la tipologiile societății actuale. La 5 zile de la lansare, piesa a fost #1 în topul Shazam și a fost prezentă 17 săptămâni in top 10 Media Forest, ajungând până pe locul 3.
Odata cu lansarea piesei „ZEU”, Spike a lansat și o colecție de merch dedicată „ZEU”: https://zeushop.ro
Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, “Relaţii cu publicul”, “Rămânem prieteni”, “Lumea lui Paul” şi “Propaganda”.

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT