LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Misha Miller se pregateste sa cucereasca Romania cu Un minut

we ❤️ music

Misha Miller se pregateste sa cucereasca Romania cu Un minut

Celebra piesă Un minut a trupei Hi-Q a cucerit topurile muzicale și a rămas una dintre cele mai celebre piese românești. Chiar și astăzi, este suficient să ascultăm câteva cuvinte din piesă și sigur reușim să cântăm continuarea fără probleme.

Acum, la 22 de ani de la prima lansare, piesa revine în atenția publicului cu un remake cântat de Misha Miller, artista care a cucerit topurile internaționale. Varianta Mishei Miller păstrează refrenul captivant al melodiei originale, dar adaugă strofe noi care să pună amprenta artistei.
Valorificând talentul Mishei Miller și popularitatea de durată a hitului original, Un minut promite să aibă un succes fulminant, având potențialul de a merge pe urmele piesei originale, care este considerată unul dintre cele mai mari hituri din industria muzicală românească.
„Abia aștept să vedem reacția publicului, sunt curioasă ce vor spune cei care au trecut prin emoțiile inițiale, în 2001 când a fost lansată piesă. Sunt curioasă ce vor simți acum, peste 22 ani, și sunt curioasă și de ce va spune tânăra generație. Este prima mea piesă în limba română și sper să ajung la sufletul publicului. Am desigur mari emoții.” declară Misha Miller.
Un minut este primul single în limba română lansat de cântăreață. În ciuda faptului că a obținut faima internațională, Misha Miller plănuiește să cucerească publicul din România prin interpretarea ei emoționantă.
„Ideea clipului mi-a venit după ce am văzut clipul original și am vrut să fac o punte în timp. M-am inspirat de acolo și am dezvoltat pe o nouă poveste, care să mi se potrivească mie. Este un clip de stare, menit să stârnească emoții.” mai spune artista.
Piesa face parte dintr-o serie de remake-uri lansate de Roton Music în pregătirea anului 2024, când casa de discuri va sărbători 30 de ani de activitate – #rotonmusic30.
Despre Misha Miller
Cu peste 500.000 de ascultători lunari și o prezență proaspătă și carismatică, Misha Miller este o artistă și compozitoare talentată care și-a asigurat rapid un loc în topurile europene de la debutul ei în muzică. Vocea ei puternică și calitățile vocale fascinante dau viață poveștilor emoționante prin arta ei. După ce l-a întâlnit pe DJ-ul și producătorul Manuel Riva la Transilvania International Camp, unul dintre campurile internaționale organizate de Roton Music, au recunoscut amândoi potențialul unei viitoare colaborări de succes. Și exact asta s-a întâmplat. Prima lor melodie, „Sacred Touch”, a fost un hit masiv și a consolidat reputația Mishei ca un artist cu o semnătură aparte.
Misha Miller a semnat deja colaborări importante și a compus melodii care au devenit hituri la nivel internațional. „Smoke Me” cu Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch” cu Manuel Riva, precum și „Touche” cu SickoToy, sunt doar câteva exemple ale melodiilor ei care au acumulat milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de streaminguri pe platformele digitale, atingând poziții de top în topurile muzicale din mai multe țări, inclusiv România, UK, Germania, Turcia, Chile, Grecia,Cipru Italia, Rusia și Bulgaria.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT