LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Mitică și Aurica de la 3 Chestii lansează Inima Bate Tare

we ❤️ music

Mitică și Aurica de la 3 Chestii lansează „Inima Bate Tare”

Cu o comunitate de aproape două milioane de fani pe YouTube, 3 Chestii a cucerit publicul cu numeroase clipuri și povești inspirate din viața la sat, în care protagoniști au fost personajele Mitică, Aurica, Cornel, primarul Ghiţă Şpagoveanu, preotul şi dascălul satului, clipuri ce au generat peste 575 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pe lângă poveștile pe care le pregătește, 3 Chestii lansează și „Inima Bate Tare”, o piesă despre iubire, acceptare și înțelegere, care are la bază și mult umor. Videoclipul piesei îi are ca protagoniști pe Aurica și Mitică, cuplul fenomen mereu într-o continuă căutare de atenție și iubire.

„Totul a pornit din dorința de face în fiecare an un videoclip muzical pentru urmăritorii noștri. Ținând cont de impactul pe care l-au avut piesele precedente «Laila» și «Ferrari» ne-am gândit să venim anul acesta cu ceva mai îndrăzneț.

Sperăm ca oamenii să se distreze pe această melodie și ne dorim să devină cât mai virală”, spune Petronel.
3 ​Chestii este proiectul îndrăzneţ al unor tineri ieşeni plini de umor, ce a demarat în 2016, iar în prezent a adunat peste 1,5 milioane de abonați pe YouTube. Petronel Gabriel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ au dat viață proiectului ale căror personaje memorabile au devenit virale. Cei doi îşi gândesc scenariile şi creează personajele, într-o manieră originală cu un accent moldovenesc inconfundabil. Petronel și Iulian se inspiră din întâmplări ale vieţii de zi cu zi, sunt foarte atraşi de natura umană, tipologii, atmosfera rurală şi de autenticitate.

Printre cele mai apreciate clipuri ale băieților se numără „Cauciucurile de iarnă“, „Atunci când îl iei pe Mitică la ocazie“ sau episodul „Romică Colegu: Urmărirea“, ce împreună au adunat peste 30 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al creatorilor de conținut. În serialul „40 De Zile”, creatorii au înlocuit cușmele cu pălăriile vintage ce ne aduc aminte de filmele clasice cu mafioți.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT