lorena sirbu

Celebrul designer de la Hollywood, Lorena Sârbu, este mândră de rezultatele fiului ei la turneele de tenis!

we ❤️ music
Andrei Crabel își contruiește un nume frumos în lumea tenisului și câștigă concurs după concurs! Adolescentul a făcut figură bună la Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021, BNP Paribas Open!

Lorena Sârbu designerul român stabilit la Los Angeles, a fost extrem de ocupată în perioada aceasta. Pe lângă proiectele pe care le are pe partea de fashion, româncei îi ocupă extrem de mult timp academia de tenis pe care și-a deschis-o, care sponsorizează tinerele talente și lucrează cu cei mai țări antrenori din lumea tenisului, precum Brad Gilbert și Taylor Fritz! Zilele trecute, Lorena Sârbu a fost prezentă la BNP Paribas Open,Turneul de Master Series de la Indian Wells 2021, acolo unde și-a susținut fiul, pe Andrei Crabel, care a jucat extrem de bine și s-a bucurat de un succes fulminant. “Am avut o perioadă destul de aglomerată, pregătim multe proiecte frumoase cu Crabel Tenis, academia noastră de tenis. Fiul meu, Andrei, a obținut rezultate bune și a avut un succes foarte mare la Indian Wells, a fost hitter-ul de la sparring-ul BNBParibas Open, suntem foarte bucuroși. A dat interviuri aici la televiziuni, o să fie foarte frumos!”, a declarat Lorena Sârbu pentru presa din România. După turneul de la Indian Wells, Lorena Sârbu împreună cu staff-ul ei din America, intenționează să meargă la Nadal Academy! În curând, celebrul designer va vizita și România, aici unde își dorește să își promoveze academia de tenis.
Lorena Sârbu este celebră în lumea modei din cetatea filmului și nu numai. Ea este cea care a creat nenumărate vestimentații de redcarpet și a îmbrăcat celebrități la Oscaruri, Emmy Awards, și nu numai, revine în forță și în lumea tenisului. Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra, Olga Kurylenko sunt doar câteva dintre starurile care i-au îmbrăcat ținutele!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT