LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Bastille - No Bad Days

we ❤️ music

Trupa Bastille a lansat videoclipul piesei “No Bad Days” și a anunțat albumul “Give Me The Future”

Odată cu noul single “No Bad Days”, Bastille a anunțat, că noul album, “Give Me The Future”, va fi disponibil din 4 februarie 2022. Nouă piesă vine însoțită de videoclipul oficial, co-regizat de Dan Smith.

“Give Me The Future” este un tribut adus umanității în era tehnologiei, care explorează atât avantajele, cât și dezavantajele vieții trăite online. Proiectul te trimie cu gândul la o lume liberă, fără restricții, iar referinele la realitatea virtuală, filmele, jocurile și cărțile science fiction sunt foarte prezente în toate în piesele. Albumul era început dinaintea pandemiei, dar faptul că toate concertele au fost anulate și că membrii trupei au fost nevoiți să comunice online, au amplificat acest nou concept. Bastille a colaborat pentru acest album cu compozitori și producători celebri precum, Mark Crew, Ryan Tedder, Ramy Yacoub, Jonny Coffer, Plested și Dan Priddy, lucru neobișnuit pentru formație. Ultimele lansări ale trupei au constituit diferite lumii aduse în mintea ascultătorului, fapt ce a determinat succesul grupului. “Give Me The Future” nu este diferit, oferind o reflecție a momentului în care ne aflăm, dar și ce se poate întâmplă în viitor.
Bastille este o trupa britanică de Electropop/indie-pop înființată în Londra în anul 2010. Această a început drept proiect al solistului Dan Smith, dar ulterior s-a dezvoltat că o formație prin venirile bateristului Chris ‘Woody’ Wood, basistului/chitaristului Will Farquarson și claparului Kyle Simmons. Aceștia au lansat 3 albume studio și un EP, au vândut peste 11 milioane de piese, au intrat cu 6 piese în U.K. Top 40 și au acumulat peste 1,5 miliarde de vizualizări.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT