LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Myriam Dulce si Amar

we ❤️ music

Miryam e la înălțime cu noul single “Dulce și Amar” la care a filmat și videoclip

După ce a participat la Eurovision și a lansat alte două piese anul acesta, Miryam revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cântată la înălțime, la propriu. Pentru că solista alături de instrumentiștii ei s-au urcat la cinci metrii înălțime, fiind filmați pe o schelă pentru videoclipul piesei "Dulce și Amar" lansat împreună cu Sprint Music.

Cameleonica solistă, care de la începutul anului ne-a încântat deja cu piese precum “Fistic”, “Top of the Rainbow” sau “Doctor în iubire”, lansate împreună cu Sprint Music, vrea să dea din nou lovitură. Pentru că de data aceasta împreună cu băieții din trupa ei a filmat un videoclip la înălțime pentru piesa “Dulce și Amar”, acesta fiind regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Muzica a fost realizată de Marius Borcoi, textul de Emanuela Oancea iar orchestrația de Daniel Bădoi. Videoclipul a fost filmat la propriu la înălțime, pe o schelă de 5 metri, unde solista și o parte dintre colegii ei au fost nevoiți să se urce. “Chiar unii dintre noi aveam rău de înălțime, însă pînă la urmă am terminat filmările cu bine fără prea mari probleme. Am ras copios la filmări pentru că unii dintre noi iși mai aduceau aminte că au rău de înălțime, făceam glume. Eu cred că din cauza emoțiilor sau din cauza adrenalinei nu mi-am dat seama la ce înălțime eram. Aveam tocuri și am urcat pe o scară din fier, ne ajuta cineva sus să ajungem cu bine”, ne-a mărturisit solista care pentru acest nou videoclip a schimbat două ținute. “Sper să vă placă hainele mele mai ales că de styling s-a ocupat Ely Adam”, mai spune Myriam care pentru această melodie a colaborat cu un vechi prieten.

“Piesa a fost compusă de Marius Borcoi, un tip pe care îl știu de când eram mică, însă am întrerupt legătura, n-am mai vorbit de câțiva ani și ca prin minune, ca să vezi ce mică e lumea, ne-am reîntâlnit. A fost coleg cu mama mea, care cânta și ea la vioară, în orchestra de muzică populară, au fost colegi în tinerețe. Eu am cerut niște versuri pe care am vrut să le cant în limba romă și el o știe bine. Și mi-a făcut niște versuri și așa am aflat că el compune foarte fain și am zis să facem câteva piese. Tot ce am ascultat de la el mi-a plăcut și vrem să facem un proiect cu piese reorchestrate de Daniel Didi Bădoi, acordeonist care apare și în videoclip”, a încheiat Miryam.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT