LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ralflo feat. Simona Nae x Ca in filme

we ❤️ music

Ralflo și Simona Nae au lansat ”Ca în filme”, varianta în limba română a hitului ”Ca Va”

Anul trecut, după opt ani de pauză, Ralflo și Simona Nae lansau videoclipul piesei ”Ca Va”, o colaborare specială. Iată că la aproape un an, cei doi revin cu o variantă în limba română a acestei piese, pentru care au filmat și un videoclip.

Chiar dacă cei doi interpreți au stiluri muzicale diferite, au intrat în studioul de înregistrări și au colaborat pentru piesa „Ca Va”, anul trecut, pe 24 iunie, cand au realizat si un videoclip și lansau single-ul alături de Sprint Music.

Acum Ralflo și Simona Nae au facut varianta în română a melodiei respective, ”Ca în filme”.

”Prima dată am scris ”Ca Va” în franceză apoi ne-am distrat, glumeam și așa a ieșit și varianta în română. Am observat că iese un text catchy și am hotărât să lansăm și varianta asta”, ne-a povestit Simona Nae.

„Noi ne cunoaștem de mult timp, în 2014 am mai colaborat împreună. Ideea piesei „Ca Va” a fost a mea, piesa a fost scrisă ca și linie melodică de mine, și textul este scris de el. M-am dus în studio și i-am propus să facem piesa. Prima oară melodia nu a fost gândită pentru colaborare, ci ca și piesă solo. Însă apoi ne-am gândit că ar fi cool să facem o nouă colaborare. Videoclipul este filmat în Grecia, în Lefkada, la Parga, și a fost regizat de Claudiu Stan”, ne spunea Simona Nae. Iar Ralflo, la rândul lui, ne-a povestit că „este a treia colaborare cu Simona, este ceva fresh, de vară, amestecat, sună a hit în stilul balkanic. Aceasta e varianta în română după ce am lansat-o pe cea în franceză. Și ne-am învățat unul pe altul, eu pe ea franceză, ea pe mine română. Simona s-a descurcat foarte bine, a avut și accent potrivit și tot ce trebuie. Și m-a ajutat și pe mine cu câteva cuvinte când greșeam, la varianta în limba română. Cel mai important e să fii pe placul tuturor, sper ca piesele mele să placă, să se simtă vibe-ul de vară”, spune Ralflo.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT