LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
AntoniX

we ❤️ music

AntoniX lansează “Zilele”, piesa dedicată tuturor celor care luptă să-și îndeplinească

AntoniX, pe numele ei Antonia Dumitra, intră pe piața muzicală de la noi cu piesa de debut "Zilele". Cu un vibe de viitor superstar, simpatica artista din Târgoviște, are o adevărată iubire față de muzică, dans, dar și pentru sport. Totodată, noul ei single este un imn al celor care, încă de mici, au visuri și nevoie de a fi ghidați în a și le îndeplini.

De compoziția și producția muzicală, s-a ocupat echipa de la BullsRecords.
“Piesa ‘Zilele’ reprezintă îndemnul meu la adresa Generației Z, pentru a merge tot mai departe atunci când tinerii au o pasiune sau chiar mai multe pasiuni. Totul pornește de la ceea ce simțim încă de mici copii, iar părinții trebuie să fie cei mai importanți factori în a ne ghida spre îndeplinirea visurilor noastre. Nimic nu este imposibil!”, spune AntoniX.
A renunțat la gimnastică pentru volei și este pasionată de citit
Simpatica AntoniX are veleități multiple, iar printre acestea se numără și activitatea sportiva. Încă de la o vârstă fragedă, a practicat gimnastica, iar în prezent s-a reorientat către volei. Pe lângă aceste sporturi, artistei îi place și să citească foarte mult, părinții ei fiind nevoiți să suplimenteze mobila de bibliotecă, pentru a încăpea și a mai cumpăra cărțile noi.
Cântă de când era un bebeluș
Chiar dacă poate părea ciudat, AntoniX gângurea melodiile auzite in casă. Părinții ei spun că nu a spus “mama” sau “tata”, prima oară, ci a cântat direct.
Artista mai frecventează și cursurile de dans, și face parte dintr-o grupă premiată, de nenumarate ori, la concursurile organizate în țară. La cea mai recentă competiție, a obținut locul I, dar și o bursă înternațională, pentru cursuri, în Italia, la Marina Palmense.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT