LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Annes a lansat “Rănile…” la ieșirea din pandemie, piesă si videoclip nou

Cum muzica este oglinda tuturor emoțiilor si frământărilor noastre artista Annes a stocat propriile trăiri din această pandemie într-o nouă piesă "Rănile...", la care a filmat un videoclip extrem interesant.

Piesa vibrează într-un acord excelent cu rănile emoționale mai noi sau mai vechi pe care le-am purtat ascunse in măști iar acum a fost momentul, pentru cei mai mulți dintre noi, să iasă la suprafată. Artista adoptă in videoclip schimbări radicale de look, de la imaginea cu părul lung așa cum ne-a obișnuit trece la părul foarte scurt sub justificarea emoțiilor și trăirilor intense din perioada pandemiei. Însă, “mesajul piesei transmite si demonstrează că este  puternic legat de vindecarea emoțională absolut necesară, mai ales acum. Este vorba de a lăsa acele vechi răni să se cicatrizeze prin iertare, reîntoarcere la natură și lucrurile simple, reconectarea cu noi însine, conștientizare și acceptarea de a face loc noilor lecții. Nu poți merge înainte fără să nu renunți” spune artista.

Annes a lucrat pentru piesa “Rănile..” împreuna cu Jorge aflată deja la a treia colaborare cu succes in randul fanilor încă din 2016 când au lansat  “Ți-ai dorit alta” feat. JerryCo și in 2019 single-ul “Caută-ma”. Artista speră ca noul single să fie pansament pentru rănile celor care au nevoie de terapie prin muzică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT