LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Matteo lanseaza single-ul Badder Than Bad alaturi de Zubi

we ❤️ music

Matteo lansează single-ul „Badder Than Bad”, alături de Zubi

Matteo colaborează cu Zubi pentru un track pregătit să ia cu asalt topurile muzicale și playlistele din întreagă lume – „Badder Than Bad”.

După ce a lansat piesă „A Little Bit”, alături de Idahams, Matteo revine cu un single în colaborare cu Zubi, artistul care a cucerit topurile cu hitul „sugar”.
Piesă „Badder Than Bad” este compusă de către George Emanuel Călin, Matteo, Tobi Ibitoye și Zubi.

Streaming link: https://listen.lnk.to/BadderThanBadPR

Matteo, cântăreț, compozitor și producător dancehall și reggae, este „părintele” hitului Panama. Track-ul “Panama” a ajuns la 12 milioane de ascultări pe Spotify și 164 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Panama” a luat cu asalt Asia și mii de videoclipuri cu dans au fost încărcate pe diverse platforme de Social Media cu așa-numitul „Panama Dance”.

Matteo a lucrat la proiecte de producție și mixtape cu mulți artiști pop români de top, precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga (Morandi), Smiley, Deepside Deejays și alții.
Pe străzile răcoroase din Abuja, Nigeria, s-a născut o textură moale, dar aspră, amestecată cu aur și suflet, în anul 1996, pe 2 ianuarie. Cu peste 100 de milioane de streamuri, ZUBI, spiritul afro, este aici pentru a rămâne. Neavând niciun gen în care să fie fixat, plutește, dar nu în aceeași direcție a valurilor. Ultimul Z, primul din spate!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT