LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Pura Vida - Mandinga

we ❤️ music

Trupa Mandinga îți dorește „Pura Vida” și iubire. Primește în dar această energie frumoasă și poftă de viata

Trupa Mandinga nu lasă vara să plece și o îmbie cu ritmuri exotice și cu versuri menite să ne păstreze VIBE-ul sus, POFTA de VIAȚĂ la MAXIM și ENERGIA la cele mai înalte cote. „Pura Vida” este titlul super piesei pe care gașca plină de viață ți-o face cadou, ție, ascultătorule, iar tu ești provocat să o primești ca pe o invitație la conștientizare și la încă o serie de ani plini de voie bună și chef nebun de viață.

„Pura Vida”, sintagmă care mot a mot s-ar traduce prin „100% viață”, s-a născut dintr-o combinație fericită de inspirație de care au dat dovadă creativii, Alexander Himely care a dat tonul prin refrenul dinamic și Barbara Isasi care și-a transpus în versuri crezul ei personal. „Arta” celor doi perfect aliniată cu muzica produsă de Harvis Cuni Padron (TrumpBeats) rezultă, iată, cea mai nouă piesă lansată de binecunoscuta trupă Mandinga.
„”Pura Vida” este o oda pentru viață! Sunt foarte fericită ca am lansat această piesă cu un mesaj așa pozitiv! Se potrivește perfect cu vibe-ul Mandinga și cu energia pe care încercăm să o transmitem publicului. Viața trece prea repede ca să ne blocăm în anumite lucrurile neimportante, momentul este acum și merităm să fim cât mai fericiți posibil!
Am făcut parte și din echipa de compoziție, compunându-mi versurile mele, alături de Alexander Himeley și Harvis Cuni care au facut o treabă superbă și pe partea de compoziție și pe partea de producție. Băieții, ca de obicei, au înregistrat cu toată forța fiindcă este vorba de o piesă puternică! Suntem o echipă și asta se transmite! În “Pura Vida” dorim să le reamintim prietenilor noștri care ne ascultă faptul că viața este un cadou scump și că trebuie să o prețuim cu adevărat, lăsându-ne liberi să ne bucurăm de toate culorile sale.”, a transmis Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT