LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
holly molly

we ❤️ music

Holy Molly lansează un noul single „Watch me”

După succesul avut cu primul single în limba română lansat alături de Tata Vlad, Holy Molly e pregătită să cucerească topurile muzicale și din străinătate odată cu lansarea piesei „Watch me”. Cu o super energie și cu un vibe potrivit pentru scenele mari ale festivalurilor, noul single e pregătit să scoată toată energia din oameni și să o transpună în mișcări de dans.

Piesa a fost scrisă și compusă de RØRY, cunoscută pentru colaborari mari precum cele cu Post Malone (Sam Feldt), Rebecca Anne Tello, James Alexander Christos Hajigeorgiou, alături de Holy Molly și colaboratorul ei frecvent – Marius Dia. Videoclipul a fost regizat de către NGM, DOP-ul a fost Paul Tatcu iar producătorul Calu Marius.
Holy Molly este considerată a fi revelația momentului a Industriei Muzicale din România. După succesul avut cu piesele „Menage a Trois”, „Back to her”, „Twinkle”, „Shot a friend” în tările europene, artista a lansat primul ei single în limba română alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. Energia și versatilitatea sa artistică reprezintă unele dintre cele mai importante atuu-uri ale ei, fapt ce o diferențiază de majoritatea artiștilor, în timp ce toți își aruncă priviri provocatoare pe ringul de dans.
„Watch me” este plin de culoare, e un imn al încrederii în sine și al atitudinii. Mi-a plăcut enorm să lucrez la acest proiect și sunt extrem de încantată să vă arăt această nouă versiune a lui Holy Molly. Una plină de încredere, glam și stralucire. Sper să vă placă! (Holy Molly)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT