LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Mario Joy lanseaza “Respira”

O mare parte a carierei, mai mult de 10 ani în urmă, Marius Nicula, cunoscut sub numele de „Mario Joy”, a fost concentrat mai mult pe compoziția și munca în interiorul studioului, unde a lucrat împreună cu artiști locali cunoscuți, cum ar fi Connect-R, Nick Kamarera, Eduard Schneider și mulți alții, într-o serie de cântece care au fost lansate în ultimii ani.

În același timp, el a decis să-și lanseze prima piesă ca interpret, acest lucru s-a întâmplat în 2010 cu lansarea „Vejo Bonito”, când a întâlnit gustul succesului și al concertelor, cântecul a devenit un hit în mai multe țări, cum ar fi Grecia , Cipru, Albania, Azerbaidjan.

În anii care au urmat, după o serie de melodii lansate, artistul a decis să se întoarcă la munca de compozitor. 

Hit-ul care a marcat cariera artistului este „California”, cu un număr impresionant de 100.000.000 de vizualizări acumulate pe Youtube si 2.000.000 de căutari pe Shazam. Piesa a fost nominalizată pentru soundtrack-ul filmului Fast & Furious 7 si premiată în cadrul Golden Panther Awards New York Best Uprising International Artist 2019, iar în cadrul En Moda Magazine Awards în anul 2018, a castigat premiul pentru Best Uprising International Artist.

In urmatorii ani, artistul a scos piese precum: „Bad Habit”, „Alone”, „Runnin’” feat Puya.

Toate piesele solistului au cumulat pe Youtube aproximativ 350.000.000 de vizualizari. 

Astăzi, 3 iunie 2021, are loc lansarea noului single intitulat „Respiră”, o surpriză muzicală adusă în atentia fanilor de către celebrul solist.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT