LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
justin bieber ghost

we ❤️ music

Justin Bieber a lansat videoclipul piesei “Ghost”, albumul “Justice: The Complete Edition” și documentarul “Justin Bieber: Our World”

Superstar-ul internațional Justin Bieber a lansat videoclipul oficial pentru al șaselea single de pe albumul “Justice”. Video-ul este regizat de Colin Tilley și îi are în prim plan pe Justin și Diane Keaton.

Totodată, Bieber a făcut disponibile pe platformele de streaming și piesele “Red Eye” “Angels Speak” și “Hailey”, care puteau fi redate doar prin varianta fizică a albumului. Astfel, Justin a lansat varianta deluxe a “Justice”, care a acumulat peste 9 miliarde de stream-uri.
Justin continuă experiență “Justice” prin lansarea documentarului “Justin Bieber: Our World”, realizat în colaborare cu OBB Films, SB Films și Amazon Studios, fiind disponibil pe Amazon Prime Video. Filmul prezintă culisele pregătirii concertului de Anul Nou din 2020, când artistul a concertat pentru 240 de invitați. Documentarul are 94 de minute și este regizat Michael D. Ratner. În afară de viață artistică a lui Justin, filmul expune și viață să personală, dar și cea a soției sale, Hailey.
Justin își continuă drumul în a deveni unul dintre cei mai mari artiști din istorie, acumulând în timpul carierei peste 75 milioane de stream-uri, peste 70 milioane de albume vândute, fiind și artistul cu cei mai mulți abonați pe YouTube (peste 65 milioane), dar și artistul cu cei mai mulți ascultători lunar pe Spotify (peste 85 milioane).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT