Ronan Keating albumul Songs From Home

Ronan Keating a lansat un nou album “Songs From Home”

we ❤️ music
Ronan Keating, celebrul artist irlandez care a definit de peste două decenii muzica pop, lansează albumul „Songs From Home”. Cu măiestrie, Ronan împletește poveștile nemaiauzite despre tinerețea sa și moștenirea muzicală substanțială a Irlandei.

Albumul prezintă dragostea lui Ronan Keating pentru muzica irlandeză, precum și semnificația ei continuă în viața lui. Celebrând poezia și folclorul tradițional alături de piese contemporane, „Songs From Home” formează coloana sonoră supremă pentru povestea personală a lui Ronan.
Stream: https://umusic.lnk.to/SongsFromHomePR
Piesa „No Frontiers” este o colaborare elegantă cu artista Mary Black. „Raglan Road” oferă povestea unei iubiri legendare irlandeze, care este binecunoscută în orașul natal al lui Ronan Keating. Creat dintr-un poem de Patrick Kavanagh, Ronan cântă cu drag despre Drumul Raglan găsit în Ballsbridge, Dublin. „Summer in Dublin” este o altă melodie nostalgică pentru Ronan, care este recunoscută în inima comunității irlandeze. În timp ce cânta „Summer in Dublin”, Ronan își amintește de vara captivantă a anului 1990, chiar înainte ca Boyzone să ajungă la faimă și o mare parte din atenția Irlandei a fost concentrată pe Cupa Mondială.
De când a facut parte din una dintre cele mai de succes trupe de băieți din istorie, Ronan Keating și-a creat o carieră solo epică, cu 30 de single-uri consecutive în Top 10, 10 albume de studio și peste 20 de milioane de discuri vândute, a facut parte din juriul X Factor și The Voice din Australia si a jucat într-un spectacol foarte apreciat de pe West End. În mijlocul acestui succes impresionant, Ronan a revenit la rădăcinile sale cu „Songs From Home”, un album care surprinde și reprezintă în mod autentic viața dedicată muzicii.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT