LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
delia rus

we ❤️ music

Delia Rus lansează „Ochii căprui”, o piesă cu atitudine, care lasă în urmă un șir de înfrângeri și emoții

Delia Rus revine cu o nouă piesă, cu un nou leac pentru inimile frânte. Artista lansează marți, 25 ianuarie, „ Ochii căprui”, o piesă pop urbană, cu o poveste despre inimi frânte și puterea de a depăși momentele de sfârșit ale unei relații.

Compusă de artistă în colaborare cu Paul Iorga și Bogdan Gridan, „ Ochii caprui” este prima lansare a Deliei după o pauză de un an, timp în care artista s-a concentrat pe munca de studio, compunând atât pentru proiectul său, cât și pentru alți artiști.

„« Ploaia nu mai are loc de plânsul ochilor căprui» punctează cât am plâns noi din iubire. Cred că e secetă acum. Dar, spre deosebire de alte piese de dragoste, « Ochii caprui» nu e atât de mult despre sfârșitul unei relații, cât despre dorința de a trece peste acest final și de a nu rămâne blocat în ce a fost sau nu a fost să fie. Mi-am dat seama că am scris foarte mult de-a lungul timpului despre femei, despre ce simțim noi în anumite situații, iar acum aș vrea să scriu pentru ele, să vorbesc cu ele direct”, povestește Delia Rus.

Delia Rus se numără printre cele mai apreciate artiste pop din industria muzicală românească. A moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, iar din acel moment nu s-a lăsat până când nu și-a îndeplinit marele vis. Piesele sale, „ Dacă pleci”, „ Fericire/Chip de chin”, „ Noua eu”, „ Ce-mi faci”, dar și „ Bună”, depășesc peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Urmează un an plin de lansări pentru Delia. După un 2021 intens, cu multe sesiuni și creație, artista pregătește un val de muzică nouă.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT