LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Wrs și IRAIDA - “LEAH”

we ❤️ music

Wrs și Iraida fac echipă pentru “Leah” – primul single de pe EP-ul “Mandala”

Wrs lansează astăzi prima piesa de pe EP-ul „Mandala”, anunțat cu doar câteva zile în urmă de către artist. Piesa “LEAH” este în colaborare cu IRAIDA, iar direcția este dance cu influențe orientale. Acest an a fost unul extrem de important pentru wrs, deoarece 2021 a fost anul în care și-a descoperit direcția artistică, iar “LEAH” este piesa care închide anul, dar deschide o carieră.

Piesa a fost compusă de către wrs și IRAIDA, iar de producția piesei s-au ocupat Sebastian Barac și Marcel Botezan, doi producători prolifici ce stau în spatele hit-urilor “Sun Is Up”, “Deja Vu”, “Love”, “Hot” pentru INNA. Videoclipul este regizat și editat de wrs, iar DOP a fost Paul Moldovan.
Wrs este un artist multidisciplinar cu o viziune unică asupra artei, el fiindu-și si propriul regizor la acest videoclip. Înainte de a face pasul în față ca vocialist, a fost dansator pentru alți artiști sau televiziuni. În 2015 era implicat în trupa SHOT, astfel începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu părășește proiectul pentru a merge în Londra unde și-a perfectat abilitățile de compozitor. În 2020 semnează cu Global Records, iar de atunci nu s-a oprit o zi din pasiunea lui și a lansat în continuu. Printre piese amintim: “Tsunami”, “Amore”, “why”, “la răsărit”, iar lista poate continua. Wrs este un artist ce poate fi auzit și la radio, piesa “Amore” este Top 10 Radio România.
IRAIDA este pe un drum sigur spre podium ca scriitoare, compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus precum INNA, SICKOTOY, Alexandra Stan, NOSFE, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică mereu obține ce își propune. În acest moment putem asculta pe radio colaborarea ei cu Manuel Riva pentru piesa “Modern Love”. În spate mai există lansări solo cu videoclip precum “Labirint”, “Lava”, “Higher”, “Designed” și multe altele.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT