LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru

we ❤️ music

Mabel a lansat o nouă piesă pentru a celebra 25 de ani de Pokemon

Noua melodie, “Take It Home”, e de pe albumul, “Pokémon 25: The Album’ Compilation”, ce va apărea în toamna acestui an. Pokemon celebrează 25 de ani de la apariție prin noua piesă și videoclipul lui Mabel.

Videoclipul piesei o prezintă pe Mabel într-o camera de hotel, fiind obosită după o zi încărcată. Artista găsește un program ce difuzează Pokemon, iar aceasta începe să viseze. În vis apare Jigglypuff, Pokemon-ul ei favorit, care o conduce pe Mabel pe scenă. Videoclipul este regizat de Sophie Ray și este filmat în Savoy Hotel din Londra. La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se află la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit și pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atenția publicului s-a ivit. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat înapoi cu părinții ei, s-a focusat pe cursuri de dans și și-a canalizat toate momentele care i-au lipsit în acest nou capitol muzical. în cuprinsul acestei noi ere, cântecele transpun latura neplăcută a nopților petrecute în club – care a fost pierdută odată cu pandemia – împreună cu influențe culturale profunde pentru Mabel.

Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996 în Japonia, urmând să devină un succes global în materie de entertainment.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT