LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
crbl

we ❤️ music

CRBL are un mesaj muzical despre concurenții de la Survivor – „Uite, Mama!”

Surpriză de proporții din partea lui CRBL pentru fanii săi, direct din... Republica Dominicană. Artistul lansează marți, 15 februarie, „ Uite, Mamă!”, piesă dedicată tuturor concurenților „Survivor România 2022”.

Compusă de CRBL cu o săptămână înainte de a pleca în competiție, videoclipului piesei este realizat din mai multe momente din timpul probelor, atât cu artistului, cât și cu ceilalți concurenți. „Am compus „ Uite, Mamă!” cu o săptămână înainte să plec la Survivor. Este o piesă happy, de caterincă, iar refrenul se potrivește oricărui concurent din cadrul emisiunii. Personal, Survivor este o mare provocare pentru mine. Am vrut să-mi testez limitele, să văd cât și dacă mai pot. Sper să vă distrați pe piesă și să ne susțineți în competiție. Hai, Faimoșii!”, ne-a povestit CRBL înainte de a pleca la Survivor. CRBL sau Eduard Andreianu, pe numele său real, se clasează, fără doar și poate, în topul artiștilor consacrați din industria muzicală românească. A devenit cunoscut încă din anul 2000, ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume în colaborare cu casa de discuri Roton Music. De asemenea, din palmaresul profesional al lui CRBL nu au lipsit nici Discurile de Aur, dar nici nominalizările în cadrul unor evenimente muzicale importante.

În 2010 și-a început cariera solo, iar la un an distanță a lansat „ Kboom”, piesă care face parte din albumul „ Ce-Avem Noi Aici?!” și care a devenit virală în mediul online, la scurt timp de la lansare.
Credite Muzica: CRBL, Serban Cazan, Liviu Netu, Text: CRBL

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT