LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
LIA si Adrian Nartea Aleea din colt

we ❤️ music

Povestea continua pentru LIA si Adrian Nartea: „Aleea din colt” in varianta completa

LIA și Adrian Nartea lansează întreaga poveste a piesei „Aleea din colț”, în care poemul recitat de celebrul actor se regăsește în forma sa completă. Prima variantă a piesei a fost lansată în 10 noiembrie. De data aceasta cu un aer și mai dramatic, dat de poemul recitat integral de Adrian Nartea, piesa pare extrasă dintr-un basm în care poezia și muzica formează o adevărată pereche de dans.

O piesă plină de emoție, cu un aer diferit față de compozițiile pe care le auzim în mod obișnuit la radio, „Aleea din colț” reușește să pună pauză oricărui eveniment cotidian și ne permite să ne transportăm într-o altă epocă.

„Eu o reprezint pe ea și muzica este modul prin care vorbesc și îmi spun povestea, iar Adrian Nartea îl întruchipează pe el, cel care își spune regretele, întrebările și dorurile prin poezie. Când între cei doi nu mai pot avea discuții, decid să danseze. E un dialog interesant, acompaniat de note muzicale care sper să atingă multe suflete”, a povestit LIA, la momentul lansării primei variante a piesei.

„Știi că se spune că nu este bine să-ți retrăiești amintirile pentru ca ele nu vor avea aceeași valoare, dar poți crea altele care să semene cu cele de acum 30 de ani. Sunt onorat că am făcut parte din acest proiect al LIEI”, a adăugat la acel moment și Adrian Nartea.

Despre LIA

LIA este o artistă nouă care aduce un proiect unic pe scena muzicală, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor aduse direct din anii ‘80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”. În continuare, LIA pregătește alte proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în discuție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează.

Despre Adrian Nartea

Adrian Nartea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români. Acesta a putut fi văzut în producții precum „Fast food”, „La bloc”, „Queen & Country” și „Parfect”. Rolul care i-a adus cu adevărat celebritate lui Adrian Nartea a fost cel al lui Vlad, din serialul cu același nume.

CREDITE

LIA & Adrian Nartea – Aleea din colț

Compozitor: Ruge Alexandra, Alex Bolero

Textier: LIA, Ruge Alexandra, Mihaela Juravlea

Aranjament: Alex Bolero

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT