LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andra Gogan

we ❤️ music

Andra Gogan – Surpriza de proportii – Super concert la Arenele Romane

Deși școala va începe mai devreme anul acesta, distracția verii continuă și în luna septembrie. Andra Gogan – una dintre cele mai urmărite artiste din România în spațiul online – pregătește un super-concert la Arenele Romane. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 Septembrie, ora 18:00.

“ Concertul se adresează atât copiilor cât și adolescenților dar și tinerilor cu suflet de copii. Vom avea invitați pe care adolescenții ii iubesc foarte mult.” – spun organizatorii. Minuțios programat, show-ul va fi unul revoluționar pentru industria de gen din România. Super proiecții video pe mega ecrane, ținute spectaculoase, dansatori profesioniști și un program muzical de o oră și jumătate plin de culoare și de energie – asta le pregătește Andra Gogan fanilor ei care se preconizează că vor fi într-un număr foarte mare.

De asemenea, nu vor lipsi nici invitații surpriză, vedete cu care Andra a colaborat de-a lungul timpului. Dintre aceștia, vi-i dezvăluim acum pe Antonio Pican – și el foarte îndrăgit de adolescenți , dar și pe Răzvan Gogan – fratele cântăreței – alături de care aceasta a urcat pe scenă încă din copilărie și cu care formează o echipă de milioane în toate proiectele lor artistice.

Organizatorii promit foarte multe surprize pentru cei prezenți. Tiktok-urile împreună cu publicul nu vor lipsi nici ele și cu siguranță vor fi văzute de milioane de urmaritori și vor avea milioane de vizualizări, mai ales că Andra Gogan este cea mai urmărită româncă pe această platformă, având în prezent 10.1 milioane de abonați. Pe canalul ei de youtube s-au înscris 1.43 mil de abonati, iar pe Instagram 945k de abonați .

În ceea ce privește repertoriul, fanii Andrei Gogan se vor bucura și vor dansa pe hiturile lansate în ultimii ani: “Ne vedem în Septembrie” , “Gălăgie când taci”, “În locul meu” , “Dansul”. Cu piesa “Déjà Vu” lansată în toamna anului trecut, Andra Gogan a trecut la un alt nivel, acoperind o plajă mai mare de public, dar nu îi uită nici pe cei mici, pentru care a realizat serialul „Sirenele”. Melodia “Intră-n apa mării…”, de pe genericul acestui serial a devenit virală, iar pe 17 Septembrie, la Arenele Romane ea va răsuna din piepturile a mii de copii fericiți.

Biletele pentru concert pot fi achiziționate de pe site-ul Iabilet.ro accesând link-ul https://m.iabilet.ro/bilete-concert-andra-gogan-77320/

Andra Gogan este cântăreață, vlogger, voice-over pentru o mulțime de reclame și seriale de desene animate. Are propria ei Școală de Dans și propria trupă de majorete. A produs și realizat serialul pentru adolescenți – HTB POPULAR IN HIGH SCHOOL . În septembrie 2009, a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT