LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Lola Young x Annabel’s House

we ❤️ music

Lola Young a lansat single-ul “Annabel’s House” și anunță următorul album

Lola Young a lansat single-ul “Annabel’s House” și anunță următorul album. Cu vocea caldă și răgușită a Lolei în prim-plan, „Annabel’s House” este o baladă de pian în plină dezvoltare, centrată pe emoțiile ei atunci când se confruntă cu semnale amestecate și dragoste neîmpărtășită. O expresie sinceră, noul single al Lolei își prezintă vulnerabilitatea și relația ca tânără artistă. În plus, BBC Radio 1 a premiat „Annabel’s House” drept „Cea mai tare înregistrare” săptămâna aceasta.

Pregătit pentru lansare pe 26 mai, My Mind Wanders And Sometimes Leaves Completely marchează o nouă eră pentru cântăreața / compozitoarea în vârstă de 22 de ani. Înarmată cu un avantaj distinct de Londra pentru muzica ei, Lola a ieșit complet din zona ei de confort, testându-și capacitatea de a scrie de a se confrunta cu noi subiecte, în timp ce extrage noi adâncimi ale creativității sale.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/EvangelinePR

Împreună cu vocea ei superbă, care comută intr-o clipă, între moale și puternică, tânăra din sudul Londrei folosește o povestire populară și un stil diaristic pentru a oferi ascultătorului un loc în față pentru instantanee captivante din viața ei. Când vorbește despre viitorul ei proiect, Lola spune: „Este călătoria mea spre a fi femeie și a-mi da seama cine sunt”.

Lola a lucrat cu producători și compozitori precum Malay, favoritul lui Frank Ocean, Cass Lowe (Tinashe, Ray BLK) și Jim-E Stack (Charli XCX, Caroline Polachek) pentru a aduce My Mind Wanders… la viață. Proiectul ei va include și oferta anterioară, „Stream of Consciousness”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT